Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odreniny!

pisticka

ked ste tu pisali, ze vznikne na pokozke taky poprasok, tan potom treba oprasit alebo ak sa bude napriklad rana prevazovat, previazat to aj s nim

kajka294

Nie nema preco, ako jasne, rana ti po naneseni neostane mokra, no o to aj ide, ale ze by si sa mala bat nejakeho podrazdenia, tak to nie. Striebro je ucinne v ramci samotnej dezinfekcie ale priaznivo posobi najma na hojenie

Elizabet22

Ked vravis, ze na rane vznikne taky sprejovy povlak, nevysusi to teda tu ranu moc? Ako o takomto spreji pocujem po prvy krat, ale celkom ma to zaujalo, kedze ako ste uz pisali, odreniny sa velmi lahko pritrafia

harpera

Toho sa bat nemusis. Po nastriekani ti vznikne na povrchu taky jemnulinky povlak, ktory treba trocha oprasit a to je vsetko. Koza sa pod nim ukludni a rychlo nastane prosces hojenia. Zlozenie ti nema cim ublizit

Svetla777

hej hej malo by to byt tak tiez som sa po nom uz poobhliadla a nebolo tam pisane nic take, takze je to vhodne pre kazdeho aj pre tie male deticky, ak si teda narazala na to

pisticka

a tento sprej je teda vhodny pre vsetkych , bez obmedzenia veku? pripadne ak je nejaka rana, kolko krat za den sa moze maximalne aplikovat

bia554

tak ono je to take normalne, z eleto je viacej urazove. koncatiny su odhalene, takze velmi lahko sa nieco stane a hlavne detom, kedze v lete byvaju vonku cely den a stvaraju vseliake hluposti

Sammy

Pouzivame ho tiez a hlavne teraz v lete by som povedala, ze tak aj castejsie. Predsa len hlavne deti sa hoc kde oskru a jedno s druhym. Povedala by som, ze aplikacia ranu tak nejak ukludni, takze co to od bolesti pomoze ale ide hlavne o dezinfekciu a rychle hojenie

crocinka

vidis to je celkom dobra otazka. mozno hej, kedze je to sprej, mal by ranu tak nejak aj schladit a tym ciastocne aj ulavit od bolesti. teda aspon tak si myslim

miskovicka69

no ako čítam, tak tie čo ho máte vyzerá to tak že ste rady :D to je fakt taká pomôcka povedzme že vám aj uľaví od bolesti?