proosim vas co pomaha na odreniny?? lebo som sa korculovala a spadla som a mam odreniny na oboch nohach este aj na rukach ... prosim poradte nieco co na to zabere .... pllls dost to boli :(((
Odreniny!
no ja napriklad toto riesim ozaj tak, ze sa musim zastavit v akutnych pripadoch v lekarni, kedze ja pri behu tasku ani nic podobne nenosim :D kazdopadne je to dost vtipna predstava.
U nas to je napriklad tak, ze si pocas kazdej aktivity radsej nieco na osetrenie vezmeme so sebou, neviem si totiz predstavit, ze by som sa v takom akutnom stave musela trepat este do lekarne :-D
Ano, ale kto nic nerobi, nic sa mu nestane, vsak? :D Ja tiez neviem sediet na zadku. Bicyklujeme v jednom kuse a uz neraz sa mi stalo, ze som sa pocas bicyklovacky musela zastavit v lekarni :D
sa mi paci, aki rekreacni sportovci sa tu zisli :D vsetci padaju, kazdy hlada nieco na odreniny. asi vazne bude nieco pravdy na tom co sa hovori - sportom k trvalej invalidite :D
Zatiaľ som nenašla nič také účinné. Keďže masť neprichádza do úvahy, studená voda nepomáha, tak už mi nenapadá nič iné :-D
Ved prave, take nemehla ako my potrebujeme nieco ucinne a prakticke :) Ja si uz konecne musim zohnat nieco, co mi na tie moje nestastne odreniny zaberie rychlo a bezbolestne :D
Malekana to ťa obvidujem :D Ja to mám zase opačne, v detstve som brázdila ulice našej dedinky na korčuliach a teraz by ma nikto nedonútil obuť si ich. Mne sa zase stáva v práci, že sa veľakrát udriem, som také nemehlo trošku. Ale rozhodne to nenechávam len tak zahojiť, trpela by som, mne sa rany hoja dlho.
Ja osobne mam s odreninami dost castu skusenost :D Ako decko som korcule nemala a teraz "na stare kolena" som sa na to dala :D Chcela som si splnit detsky sen, tak teraz korculujem. Respektive ucim sa, takze sa to bez padov nezaobide. Chranice som vylucila hned, s nimi by som uz ozaj vyzerala na trinast :D No ale tie rany mam niekedy aj cele tyzdne, ani na zadok si velakrat nemozem sadnut :D
vidis, ja som dospely a tiez nepouzivam masti. kedze som sportovec a stale nieco robim, v kazdom rocnom obdobi sa hybem, ci som naobliekany, ci nie, mast by sa mi nemala kedy vstrebat :D akurat tak do oblecenia a to moc efektivne asi nie je :)
Zalezi zrejme od typu osetrenia, ake zvolis. Su rozne spreje ci masti. Ale pri dietati by som asi mast nevolila, moze si ju zotriet pri pohybe, nestihne sa mu vstrebat a este aj vsetko umasti :) Ako stary je vlastne chlapcek? Nenapisala si to tam.