Nezaberajú mi žiadne lieky, na všetky mám alergiu. Mám oslabený aj imunitný systém.Ak má niekto s tým skúsenosť prosím o radu. Ďakujem.
Mykóza v pošve
Ahojte, aj ja mam problem s mykozov, vlastne ju mavam kazdy mesiac...doktor mi furt tlce do hlavy ze to mam od partnera. Lenze moj partner bol na testoch a je zdravy! Zakazdym ked mi jedna prejde, modlim sa aby sa dalsia nedostavila, opakuje sa to uz asi pol roka...na poslednych testoch mi doktor nasiel novy zapal a napisal mi antibiotika. Je mozne ze mi mykozu vyvolaval ten zapal?
Baby, mozte mi prosim napisat presne ake lieky ste brali a ci vam to naozaj pomohlo? Dik
Aťa a Lea ta stránka je -odkaz odstránený- a na mykózu je vynikajúci Superacidophilus 6 miliárd, ale dobrá by bola aj kombinácia s LKVB6, ktoré spomínaš, lebo pôsobí prečisťujúco. Ja som užívala tento Superacidophilus a s mykózou mám konečne pokoj. Tiež ho nájdeš na tej istej stránke. Ale ak máš akútne mykózu musíš súčastne užívať aj vaginálne tablety. Potom po preliečení stačí občas preventívne užiť 1 tabl. acidophilu a mykóza sa už neopakuje. Počas liečby som brala 3x1 denne. Držím palce, viem aké je to trápenie.Inak nájdeš tam niečo aj na posilnenie imunity.
Na imunitu, alergie a pod. Som nasla n ainternete LKVB6, myslim ze na stranke moje zdravie.sk. Pisu o tom ako o vselieku, elixire zivota. ked ti uz nic nezabera a mas rozvratene vnutorne prostredie liekmi, toto by mohlo pomoct.
Pravdepodobne mám herpes na genitáliach, neviem to naisto ale podla príznakov čo som si prečítala by to malo byť ono, ako sa mám presvedčiť bez potreby návštíviť gynekológa