Nezaberajú mi žiadne lieky, na všetky mám alergiu. Mám oslabený aj imunitný systém.Ak má niekto s tým skúsenosť prosím o radu. Ďakujem.
Mykóza v pošve
V současné době probíhají na www.bady.cz akce v podobě 2 ks za cenu 1 ks na některé produkty.Stačí navštívit tyto stránky a jen si vybrat.
jak na mykózu najdete na www.bady.cz Je tam popsána celá léčebná kúra.Vše zasílají i na Slovensko a dá se platit i v SKK. Co je výborné,tak citiricidal.Vřele doporučuji.
moni mykoza nie je pohlavna choroba a prenasa sa roznymi sposobmi no jednym z nich je aj pohlavny styk
chcem sa len spytat,ci sa mykoza povazuje za pohlavne prenosnu chorobu,dakujem za odpoved
Este ma nadalo, ze je vela o tejto teme aj napisane aj na www.doktorka.cz pod heslom mykóza a cancida
MYKOZA - Prirodna a doplnkova liecba:
Aby liecba bola uspesna, musi byt komplexna a zahrnovat nasledujúce liecebne postupy:
1. protipliesnove (protikvasinkove) pripravky a lieky
2. protipliesnova (protikvasinkova) dieta
3. obnova prirodzenej crevnej mikroflóry tzv. probiotiky
4. posilnenie imunitneho systemu
5. posilnenie funkcii obliciek
6. doplnujúce opatrenia
Tieto pristupy musia vzdy prbiehat sucastne!!!!
MYKOZA - Priciny:
Kazdé oslabenie imunitneho systému, ktoreho prícinami mozu byt napriklad:
- steoridné hormony ako kortizon alebo anabolicke steroidy v jedle alebo v liekoch, zvlast v anikoncepcnych tabletkach
- antibiotika podavane ludom alebo zvieratam, ktorých maso ľudia jedia. Antibiotika nicia uzitocne bakterie (acidophilus, bifidobakter)rovnako ako bakterie spôsobujúce ochorenie.
- pravidelne uzivanie antikoncepcnych tabletiek
- stres
- nespravna vyziva, ked je prijimané nadmerné mnozstvo jednoduchých cukrov
- liecby rakoviny ozarovanim alebo chemoterapia, chirugicky zakrok, umela vyziva
- zdedene aleno ziskane poskodenie imunitneho systemu (napr. AIDS)
- prilis vela cukru v krvi, napr. pri cukrovke
- nadmerne uzivanie alkoholu. liekov, alebo drog
- nakazenie novorodenca pri porode od matky, ak je jej genitalna oblast zasiahnuta infekciou.
MYKOZA
POPIS:
Kvasinky - kvasinkovy syndrom - kandidoza
Polysystémová chronická kandidóza, candidóza, mykóza, pliesne
Ide o nadmerne premnozenie kvasiniek (candida allbicans) v crevach, krvi a organoch.
Candida albicans je paraziticka kvasinka,ktorá osidluje creva (10 -15% crevnej mikloflory), pohlavne organy, ústa a krk. Tato kvasinka zije za normalnych okolnosti (podmienok) v rovnovahe s ostatnými baktériami (napr. acidophilus a bifidobakterie) a kvasinkami v ludskom organizme. Za urcitych podmienok sa vsak mnozi, oslabuje imunitny system a sposobuje infekciu znamu ako kandidóza (al. mykoza). Mikrooganizmus moze cestovat krvnym obehom do vsetkych organov v tele.