cawte baby, hrusky. mame dost zlu postavu, ze? ale hadam sa to bude dat zlepsit, ak si navzajom poradime, pustime sa do toho spolu a tak. ja by som tiez chcela schudnut, resp. spevnit tie blbe miesta (stehna, zadok, boky)aby som vyzerala tak...stihlo? asi hej, takze cakam na vase odozvy a pustime sa spolu do chudnutia.
ps.: piste, uz sa na vas tesim:)
TAKTO CHUDNÚ HRUŠKY
kočky,dievcence a co hovorite na orbitrek??? Je dobre pre nas hrusticky ?? mate ho niektora??:_) dakujem
ja osobne citim zataz na vnutorne stehna pri korculovani.. ked riadne makam do kopca vkuse 10 minut, citim riadne zadok a tie vnutorne stehna.. a este jeden cvik sa mi celkom paci na to.. stojite, jednou nohou vykrocite do strany, spravite nieco ako drep, ale s rozkrocenymi nohami a vratite sa spat a znovu dalsou nohou to iste, akurat do opacnej strany ;) .. dufam, ze ste ma pochopili :) a ja som tiez hruska, takze viem, o com to je citit sa tak :)
na stranke www.woman.sk su velmi dobre cviky na posilnenie jednotlivych casti, okrem ineho aj na posilnenie vnutornej strany stehien, co je najmenej pouzivany sval, cize je tam vela tuku a je to ochabnute. su to skvele cviky. oddnes cvicim kazdy den 2 hodiny, odvazim a odmeram sa po 10 dnoch a uvidim, ze co sa zmeni. dufam ze vsetko...:)
ale ved preco .. nejdes do jednej kde si uz baby radia....
mohla by sa tato tema rozsirit lebo byt hruskou neni vyhra a ja to viem velmi dobre :((((
inac baby, este jedna vec. zvyknete pisat, ze kolko meriate a vazite. napiste aj svoje miery ok? tak tie moje su 83-60-93. je to dost velky rozdiel, vyzera to tak divne,lebo som nizka (161cm). a mam dost silnu vnutornu stranu stehien (54cm a to uz som 1 cm schudla) a stehna tesne nad kolenami. a to je asi tak vsetko.
Ahojcek:-)) chod do temy Strasne nahnevana!!! ... tam sa nazberal uz za strom hrusiek:-)))))))))!!! papa