Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

TAKTO CHUDNÚ HRUŠKY

Príspevok v téme: TAKTO CHUDNÚ HRUŠKY
ssia

cawte baby, hrusky. mame dost zlu postavu, ze? ale hadam sa to bude dat zlepsit, ak si navzajom poradime, pustime sa do toho spolu a tak. ja by som tiez chcela schudnut, resp. spevnit tie blbe miesta (stehna, zadok, boky)aby som vyzerala tak...stihlo? asi hej, takze cakam na vase odozvy a pustime sa spolu do chudnutia.
ps.: piste, uz sa na vas tesim:)

ssia

orbitrek straasne posilnuje, cize budes mat velke svaly, ale na druhej strane pevny zadok. je vhodny podla mna pre tie, ktore su "viac" pri sebe.

leona

ja osobne citim zataz na vnutorne stehna pri korculovani.. ked riadne makam do kopca vkuse 10 minut, citim riadne zadok a tie vnutorne stehna.. a este jeden cvik sa mi celkom paci na to.. stojite, jednou nohou vykrocite do strany, spravite nieco ako drep, ale s rozkrocenymi nohami a vratite sa spat a znovu dalsou nohou to iste, akurat do opacnej strany ;) .. dufam, ze ste ma pochopili :) a ja som tiez hruska, takze viem, o com to je citit sa tak :)

ssia

na stranke www.woman.sk su velmi dobre cviky na posilnenie jednotlivych casti, okrem ineho aj na posilnenie vnutornej strany stehien, co je najmenej pouzivany sval, cize je tam vela tuku a je to ochabnute. su to skvele cviky. oddnes cvicim kazdy den 2 hodiny, odvazim a odmeram sa po 10 dnoch a uvidim, ze co sa zmeni. dufam ze vsetko...:)

ssia

inac baby, este jedna vec. zvyknete pisat, ze kolko meriate a vazite. napiste aj svoje miery ok? tak tie moje su 83-60-93. je to dost velky rozdiel, vyzera to tak divne,lebo som nizka (161cm). a mam dost silnu vnutornu stranu stehien (54cm a to uz som 1 cm schudla) a stehna tesne nad kolenami. a to je asi tak vsetko.