cawte baby, hrusky. mame dost zlu postavu, ze? ale hadam sa to bude dat zlepsit, ak si navzajom poradime, pustime sa do toho spolu a tak. ja by som tiez chcela schudnut, resp. spevnit tie blbe miesta (stehna, zadok, boky)aby som vyzerala tak...stihlo? asi hej, takze cakam na vase odozvy a pustime sa spolu do chudnutia.
ps.: piste, uz sa na vas tesim:)
TAKTO CHUDNÚ HRUŠKY
Cavte kocky! pozeram, ze aj vy ste zacali behavat. :o) hmm, aj ja sa pridavam, ale chcela som sa Vas popytat - tym behom, nemoze sa stat, ze zhrubnu nohy, stehna alebo sa nejak tak vyformuje zadok? Viete, pred rokom som aj ja behavala, lenze to som bola chudsia o cca 6 kil a zdalo sa mi, ze mi akosi zhrubli stehna, ale na chudsej postave (aj ked hruskovitej) to az tak moc nevidiet. Teraz som ovela baculatejsia ( po 4 semestroch), a neviem, ci tie nohy opticky este viacnezhrubnu. Prave toho sa najviac bojim... ale zato brucho bude pevnejsie a stihle - to Vam mozem zarucit. Prosim holky, skuste mi nejak odpovedat - aspon, ako dlho behat, a hlavne co predtym a potom jest, aby sa netvorili take svaliska. dankešun :)
salome:
sak hej!=).a ja rano chodievam...to tak dobre padne!=)
danula:
ja som začínala behať od 10-tich minút, neboj, kondička sa pomaly zlepší a vydržíš viac, hlavne aby si z behu mala dobrý pocit a radosť, inak to nebaví. Ak by mal niekto reči, že je to málo, že účinnosť behu je od 40 min, pošli ho niekam! Najlepšie, nech si tých 40 min ide skúsiť! Je stále lepšie 15 min bežať ako 15 min vylihovať pred TV!
salome:
Dakujem.....ja zatial behavam tak 15min....lebo viac uz nevladzem takze tak postupne...........=)sak no ja behavam po ceste...ale mam adidasky boty...tak hadam kvalitne!=)
ssia:
ouky......nemas za co........tak daj potom vediet ze ako=)
vsetci:
uz som tu davno nebola a to cislo, ze kolko vas tu prislo a napisalo ma potesilo. to je super ze tu pisete
salome:
pre mna je niekedy aj chodza napor na kolena, vazne. ja mam take uzasne kolena, ze idem si a praask, pukne koleno a neda sa pohnut. a potom sa uz da. ale to mame v rodine, aj clenky mam take. takze to neni ani tak ze podla toho co robim, ci beham, chodim, skacem, alebo lezim.
danula:
diki za cviky, su fakt super
danula: nápor na kĺby je podľa toho na čom v čom beháš. Ja sa snažím behať po poľných cestách v kvalitných bežeckých botaskách s odpruženou podrážkou. Behávam tak 2-3x týždenne po pol hodine, 2-3x týždenne 1,5 hod bicykel. Priemerne mi to vychádza, že 5 dní v týždni športujem 2 dni relaxujem.
Inak, skúšala som aj to švihadlo, ale boleli ma kolená.
salome:
A ved aj pri behu mas napor na klby a otrasy nje?!a behavas kazdy den?!a aky dlhy cas?!=/dakujem!