cawte baby, hrusky. mame dost zlu postavu, ze? ale hadam sa to bude dat zlepsit, ak si navzajom poradime, pustime sa do toho spolu a tak. ja by som tiez chcela schudnut, resp. spevnit tie blbe miesta (stehna, zadok, boky)aby som vyzerala tak...stihlo? asi hej, takze cakam na vase odozvy a pustime sa spolu do chudnutia.
ps.: piste, uz sa na vas tesim:)
TAKTO CHUDNÚ HRUŠKY
ssia ....tie cviky na posilnenie jednotlivych casti tela...vyzeraju super...od zajtra zacinam...drzme si navzajom palce :))
ja som z toho vedla...ach, chudnutie nase kazdodenne dopraj nam krasnu postavu...
baby, dobre cviky-posilnovacky mate na stranke www.woman.sk. aj ja chcem schudnut, uz treti den sa o to aktivne snazim, no dufam to bude ucinne. inac vam mozem odporucit aj bek, kolieskove korcule, tenis, squash, turistiku a podobne...tak zelam vela stastia:)
Ahojte!zdravím........tak na zaciatok chcela by som schudnut min. na 58.mam vysku170,vaha 61 vek15.moje miery 87-67-100.Nie je to nic idealne....posledny mesiac som schudla 2kila ale vobec to nevidno na mne=((Viete mi poradit dake cviky ktore su ucinne?!no aj ked som schudla za mesiac 2kila-len to som chodila kazdy druhy den do fitka a teraz uz nestiham,tak neco na doma.pa a dakujem!!=*
ahoj baby.chcela by som vas vsettky poprosit o radu.MAm taktiez postavu "hrusky" alebo "kuželky" ako mi vravi manzel.Mam 24 r. 167cm, a 64kg. potrebovala by som narychlo za 3 tyz. schudnut take 4-5 kg. idem na rodinnu oslavu a chcela by som tam vyzerat dobre poradi mi nekto nejaku dietu alebo nieco cim by sa mi to podarilo??? Niekde na tejto stranke som citala od NORY -ze ona schudla za pol roka 25kg.-ak to citas poradis mi ako?DAKUJEM KOCKY
ale moja mila...... keby si vedela ako tazko sa chudne na tie partie! pre mna by bolo ovela lepsie byt jablkom, pretoze v brusakoch a trenovani brucha mam zalubu.. ovela radsej a lahsie sa posilnuje brucho ako zadok a stehna :) takze bud rada, ze mas to co mas... ale na druhej strane, kazdy vzdy chce to, co nemoze mat.. VZDY..
isto máte lepšie postavy hrušky ako jaklká! čo by som dala za to aby som bola račej hruška a nie jablko...hrušky aspoň vyzerajú ako ženy a nie ako kozatý a pupkatý chlapi,budte radi že ste hrušky a nie jablká..
nie nie.. tam ide o to, aby si spravila ten pohyb, ze sa odrazis nohou.. skus tie " drepy " robit len na mieste.. nie je to to iste, ako ked to spravis tak, ze mas spojene nohy a jednou sa odrazis a ides hned do drepu.. chapes? ci?