cawte baby, hrusky. mame dost zlu postavu, ze? ale hadam sa to bude dat zlepsit, ak si navzajom poradime, pustime sa do toho spolu a tak. ja by som tiez chcela schudnut, resp. spevnit tie blbe miesta (stehna, zadok, boky)aby som vyzerala tak...stihlo? asi hej, takze cakam na vase odozvy a pustime sa spolu do chudnutia.
ps.: piste, uz sa na vas tesim:)
TAKTO CHUDNÚ HRUŠKY
Ja som sice zacala behať ale veľmi rýchlo ma to preslo..lepsie je cvicenie!!=/pokial necvicis vo fitku so zatazou tak nebudete mat velmi svalnate nohy!!=/juuuj.len volako stale to s tých bokov dole nejde!!=((.pa zatial!
a aby som nezabudla naa previsajuci driek ...hruuuzaaa.co s nim?:(
hm takzee z behu su chudsie nohy alebo svalnatejsie?? salome vravela ze na olympiade mali vysportovane nohy ale oni nie len behaju ale tie nohy neustale posiluju na strojoch.ale ked sa len cisto beha aby boli tie nohy chudsie? no povecte mi.ja mam naozaj hrube stehna ale lytka su OK len tie stehna.uuuf mam nohy jak mrkvy :( cem mat tycinky:D
mno, dufam ze to nebolo akoze na ten moj komentar ze akoze mne pomoze len psychiater? no to sa zlatko mylis. ja si pomozem aj sama a psychiater (zetiel) nie som...
tu pomoze len psychiater
mne sa tiez nedari, len tak pomaly, ale lepsie ako nic. ja by som chcela nejake 4 kg do soboty zhodit, zatial mi to ide, ale neviem ci je to mozne. tak aspon 2 a pol. no, je to narychlo, ale veeelmi sa snazim, tak by to hadam mohlo aj vyjst...dam vediet ze ci sa mi to podarilo;)
Cawte baby!
Tak co ako sa vám darí?!chudnete?=)...no lebo ja som schudla 3kila od zaciatku prazdnin....a od augusta uz ani kilecko....no nwm....akosi mi to nejde:(......tak poradde cim to je?!
skuste sa niekedy "pobit" s priatelom pritom sa tiezniekedy poriadne zapotite..a aj zabavite
caute baby,
pisali ste tu o svihadle a s nim spojenom napore na klby a kolena... viem dobre riesenie, mam to vyskusane na vlastnej koze - je to izbova trampolina, kupite ju aj na Slovensku, v sportovych potrebach. Ma priemer 1 meter, takze v pohode ju doma uskladnite. Daju sa kupit aj take, ktore sa po cviceni zlozia na polovicu a zaberu este menej miesta. Väcsinou sa predavaju aj s navodom na pouzitie a roznymi cvikmi na rozne telesne partie. Cvicim na nej pravidelne a velmi to vidiet na postave. Ak zapojite aj horne koncatiny, pekne sa vam vyformuju aj ramena, plecia a prsia. Okrem toho je zname, ze to posilnuje aj vnutorne organy a svaly ktore su vo vnutri tela, mimo ineho tie, ktore sa podielaju na traveni. Takze vam garantujem, je to sranda si takto zaskackat na trampoline pri telke alebo na nejaku fajn hudbu, boliet vas nic nebude a fakt sa zapotite - ale bez nejakej citelnej namahe - proste to perovanie cast roboty urobi za vas. Vyskusala som uz vselico, ale toto je fakt klasa - sranda a este k tomu ucinne:)))
daniela´21
či mi stehná zhrubnú, to neriešim, zastávam názor, radšej nejaké svaly ako trepajúce sa sadlo. Pozerala si olympiádu? Svalnaté nohy mali šprintéri, vytrvalostní bežci boli takí šlachovití, tak to sakra musí fungovať aj u nás! Aj keď my hrušky sa musíme zmieriť s tým, že nikdy nebudeme mať nôžky ako srnky. Ledaže by sme si pomohli liposukciou. Brr!
Pred behom sa mi osvedčilo nič nejesť, najlepšie sa mi behá nalačno, alebo aspoň po 3 hod od posledného jedla. Potom si dám niečo ľahké, lebo behávam večer, nejaký zeleninový šalát, teraz v lete to nieje problém, alebo fakt len takú detskú porciu večere. Niekde na nete som sa dočítala, že jesť by sa malo až hodinu po športovej aktivite, tak neviem.
Ako dlho behať? Uvádza sa, že min 30-40 minút. Moje heslo je: Dokial vládzem a baví ma to!
Dnes som chcela ísť behať, ale manžel spravil bryndzové halušky, perfektné, tak bude asi gaučing. Do zotmenia ďaleko, ešte sa uvidí.