Aky je vas nazor na tuto temu?
Sex az po svadbe
Nuz a mohlo by to vyzerat aj tak, ze sa dvaja mladi pekni pritahujuci sa navzajom, drzia toho, ze sex a techtle mechtle az po svadbe...A ked na to pride, zistia zrazu, ze si NEZNESITELNE SMRDIA...
Co potom?
Daju si deli?
aj ja poznam jeden par ktory chcel mat sex az po svadbe. Bolo to zo strany muza. Bol velmi nabozensky zalozeny, teda aj jeho rodina. Tak teraz sa uz vzali a chcu deti ale akosi im to nejde.Mozno keby mal kazdy ineho partnera deti by sa dockali. Takze ja nie som za sax az po svadbe. Najprv zabava a az potom povinosti.
Nnnno,všeličo sa v živote stáva.Poznám zo života podobný prípad,ktorý nemal dobrý koniec : boli mladí krásni,ľúbili sa ale vraj sex až po svadbe.Po svadobnej noci sa nevesta zbalila a podala okamžite o rozvod- mladomanžel mal totiž malilinkého pipika,vraj iba taký kýptik,takže vôbec nebol schopný sexuálneho styku.Sľuboval jej hory-doly,len aby s ním zostala,aby sa to nikto nedozvedel,ale aj tak odišla.
a ako jej to on vysvetlil?musi povedat dovod,alepo na otazku preco odpovie preto?a koniec?ona ma pravo vediet preco.co ak vie,ze je impot?a boji,ze ho necha?mal by jej povedat pravdu.nozno je vsetko ok,len ma take zasady.ale mala by to vediet.
Ktora zdrava zena by si vedome vzala muza, ktory je impotentny a bola by s nim uprimne stastna cely zivot, a nikdy by mu nezahla?
jaaaaaj
hrozne vela nazorov a prerasta to do dokazovania a to asi nie je moc dobre...
je kazdeho vec, kedy s tym zacne a ci voebec zacne. no ja som jednoznacne za sex pred svadbou, pretoze co ak si zoberiem muza, s ktorym sa budeme lubit a jediny problem bude nefungujuci sexualny zivot. preto som za sex hned zo zaciatku, aby obaja partneri vedeli, ze sa k sebo hodia a klape im to naozaj vo vsetkom...
silvusa,tak tojej nesluzi ku cti.