Sex az po svadbe

zaja

a ake mas konicky alebo zaluby?napr.rad plavas?popozeraj tam.mas rad turistiku?mozno na ture si najdes dajaku,a ani nebude treba krkolomne vymysly ako sa prihovorit.jednoducho sa spytas na chodnik alebo ktory vystup je najkrajsi,ze nepoznas tie hory.ak sportujes,tak tam nieco vymysli.nieco nenapadne,akoze napr.na vleku a tak.a ked pojdete partia,tak budes uvolnenejsi medzi kamaratmi.(to som sa naucila na depkach xi xi)

Aťa

Rata, co jej poradit, ked je uz neskoro....To je typicky priklad "oblbnutia" krasnymi recami..na jednej strane, ked kamaratka videla, ze on svadbu nerusi, mala cuvnut, bolo jasne, ze on to s nou nemysli vazne a berie ju iba ako nejaku bokovku...Je mi jej luto, lebo urcite trpi..ale cez to sa musi preniest sama...ak si dobra kamoska, tak sa ju snaz rozptylit..cas vsetko zahoji...a k tomu oznameniu jeho manzelke.......ma na vyber - jemu sa tym pomsti, ale velmi ublizi jeho zene, ktora asi teraz preziva medove tyzdne...neviem, ci ta pomsta stoji za to...

rata

mám kamošku, ktorá sa v máji náhodne zoznámila s 25ročným chlapcom.Bolo to najskor pracovné stretnutie. Hneď od začiatku vedela že je zasnúbený a v septembri sa má po 6ročnom vzťahu oženiť. Veľmi sa jej páčil, bol neskutočne milý,pozorný, brala to ako kamarátske stretávky.Začal jej písať milšie a milšie sms, ale absolútne ju nenútil do "toho".Napokon sa do nej vraj zaľúbil a tvrdil že s priateľkou sa dohodli, že budú mať sex až po svadbe.Dôvod neuviedol, vraj sa tak dohodli.Kamoška mu dohovárala a tvrdila že stretávanie nemá význam, že sa nechce zaľúbiť a potom doma plakať do vankúša, kedže on svadbu nezruší, aj keď v to začala dúfať, pretože sa tiež zaľúbila.Napokon sa "to" po 3 mesiacoch stretávok stalo.Naďalej bol milý a pisal aby nezabudla že ju bude ľúbiť.No oženil sa.Po svadbe sa ešte ozval,ale všetky reči o aspoň kamarátstve boli preč.Kamoška je už mesiac utrápená a nevie sa zmieriť s tým,ako sa zachoval.Zistila si na jeho manželku číslo,a najradšej by jej poslala mail,pretože ju trápi, že sa mu všetko prepieklo.Čo jej poradíte???

Aťa

tak si piste dlhsie..aby ste o sebe viac vedeli, myslim zaluby, konicky, hudba..je vela veci..a ak budes vediet co ju bavi, zaujima..mozes na stretku zacat o tom...

Aťa

Afendi e ale zda sa, ze pisomna komunikacia Ti nerobi problem...preco neskusis nejaky Chat, ICQ, ci Skype..je vela moznosti