Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sex az po svadbe

rotpar

Ja osobne myslim ze je to jedno ci pred svadbou alebo po nej. Zavisi na tych konkretnych dvoch ludi, ja uprednostnujem poznanie este pred svadbou a to hlavne preto ci to klape aj tam. Ak su umysly z jednej aj druhej strany ciste ze fakt nejde o sex ale o vzajomny vztah tak je to v poriadku. Lepsie sa rozist pred svadbou ako po nej este horsie ak su aj deti ktore budu trpiet cely zivot.
Ja svoju priatelku nepodvediem a je pre mna jedina, ktoru lubim.

sii

myslim ze tato tema je dost diskutabilna. Je to vec nazoru a presvedcenia. Ja som si tiez myslela ze pockam do svadby len potom som mala priatela ktory to nechcel a presvedcil ma. A potom sme sa rozisli. Vobec nam to neklapalo, neakceptoval moje pocity ci potreby a koniec koncov sex tvori dolezitu cast manzelskeho zivota takze dnes si myslim ze bolo spravne to robit pred svadbou. Clovek ziska skusenosti a nikdy si nebude lamat hlavu nad tym ze ako by to bolo s niekym inym. Myslim si tiez ze je to aj casto pricina nevery. Lenze mam vela priatelov co cakali do svadby, velmi veriaci ludia ktori su o tom presvedceni. Je to vec presvedcenia nazoru, viery a srdca. Kazdy sa musi rozhodnut za seba. (ale zase nie som clovek ktory preferuje frivolitu a promiskuitu)

milanko

No ja rozmyslam, ze sex bude az po svadbe. Preco ? Koli tomu, ze pokial clovek bude mat sex pred svadbou, po svadbe bude asi tazko verny. A su aj z toho vyplyvajuce problemy.

remka

Je to každého osobná vec ako sa rozhodne,určite sa nájde aj taký pár,ktorý sa na tom dohodne.Ja osobne som do svadby nečakala..

zaja

ja si myslim,ze maju sancu.to je jasne.poznam takych.mala som spoluziaka..to si nevies predstvit,co to bolo za chlapca.ten nevedel ani odpovedat pred tabulou,tak sa hanbil alebo co?ucil sa,ale nepovedal ani slovo.a to uz nehovorim,ze pred dievcatami.a uz je zenaty.este skor ako ini spoluziaci.treba len chodit medzi ludi,a najde sa aj taka povaha,take dievca,ktoremu budes sediet prave ty.asi to bude ovela uvravenejsia dievcina,aby sa mohla pri tebe prejavit v rozpravani.on ma presne taku zenu a vyhovoval jej 100krat viac,ako vsetci suverenci.ja som fakt zirala,ze sa bez problemu dostal do chomuta.som si myslela,ze bude mat problem a vidis.na kazdu opicu stvoril boh truhlicu sa hovori.

afendi e

zaja, opytam sa ta , aku maju takyto muzi sancu v zivote, ak vobec nejaku maju. pomohla by si im aspon niekomu v skutocnosti?

zaja

afendi e, sa mi zda,ze piseme na teme depky.si celkom ako pete,ktory tam pise.vy dvaja by ste si mali co povedat.pete tam chodi pisat vecer,ak chces,tak tam pozri a napis.uvidis,ze si dobre popisete.fakt sa mi zda,ze pises to,co on.odporucam ti s nim podebatit.hmm?

afendi e

zaja , dik za radu, do prirody chodim rad , vecsinov sam , nemam s kym , kamarati maju svoje priatelky a venuju sa im nie mne, ja nechcem zavadzat a oberat o cas a kamosov to ani nezaujima , su skor toho nazoru ze chlap si ma zenu nahovorit a basta , skor sa my smeju, nerad o tomto pisem , vzbudzuje to dojem ze sa iba lutujem