Aky je vas nazor na tuto temu?
Sex az po svadbe
U mladíka je prvým príznakom pravej lásky nesmelosť, u dievčaťa trúfalosť. (vyrok)
a tebe sa ziadna neprihovorila?ved dnes je to uz normalne.dievcata su smele az drze :)))))
podla toho z akych dovodov si nemal sex.napis,uvidime,co sa s tebou este da robit.
Táto Vaša diskusia je celkom zaujímavá. Priznám sa, že nie celkom rozumiem zdravému chlapovi. ktorý sa dokáže 5 rokov natoľko ovládať, že odmieta sex s argumentáciou, že z náboženských dôvodov až po svadbe. Nemusí byť chorý, mať malého pipíka ani nič iné, ale je zvláštne, že už teraz vo fáze najväčšej zamilovanosti nerešpektuje názory a potreby svojej partnerky. Nechcem si predstaviť, keby neskôr neželane, napr po 3 deťoch, otehotnela, to aj vtedy by sa nezaujímal o jej názor a by argumentoval vierou? Podotýkam, že som veriaca, ale myslím, že v dnešnej dobe je vhodné, keď sa partneri spoznali aj po takejto stánke pred manželstvom, napr. v období, keď sú presvedčení o tom, že chcú spolu uzavrieť manželstvo. Predišlo by sa tým možno veľa sklamaniam.
hovorte si co chcete, este iba zacinate byt manzelia, ked budete spolu 20 a viac rokov, chcela by som to citat ako zeries svojho manzela, ale je dost mozne, ze to bude uz ten dalsi. Podla mna do demokracie patria aj skusenosti pred manzelstvom, vsak aj nasi stari rodicia neradi kupovali macku vo vreci, a ked aj tak trpeli cely zivot a mali milencoa.. je toho vela co sa ukryva v manzelstvach a nikto o tom nehovori. Nevera bola vzdy aj bude takisto ako verne manzelstva..
vam vela stastia
Velmi si vazim vsetky nazory. Male vysvetlenie: Ak sa po svadbe zisti, ze manzel je impotent, trebars ma aj kratkeho pipika, taky sobas je neplatny a zena toho muza moze opustit. Aj ked su krestania. Manzelstvo totiz bez sexu nemoze existovat. Ine je, keby sa to stalo napr. po 10 rokoch manzelstva kvoli chorobe a pod. Tolko k tomu. Nasa skusenost: tiez sme zostali do manzelstva cisti, dva a pol roka. Pat rokov by som vydrzala, iba keby bol niekde v Amerike. Verte mi, nie sme vadni, je to drina, ale ovocie je stonasobne. Sme manzelmi tri roky a stale viac ma pritahuje. Cim dalej, tym je to krajsie a zrelsie. S vynimkou obdobia, ked som bola pokrocilo tehotna. Ale aj vtedy som ho "zrala". Este si spominam na nasu prvu svadobnu noc. Verte mi, keby sa to stalo pred manzelstvom, asi by som sa sklamana rozisla. Bol to trapas, ale ako manzelia sme sa na tom zabavali a smiali a postupne sa ucili. Bolo to super a v slobode. Neviem, preco vsetci chceme vidiet sex po svadbe ako zakazovanie a obmedzovanie. Vysvetli mi potom niekto ten vysoky pocet rozvodov, ked vsetci to uz maju vyskusane predtym? Asi nefunguje nieco ine, nie?
Racica,ja si myslím,že chodiť 5 rokov s babou a nič,žiaden sex,hmmm,tam niečo nebude v poriadku.Alebo je teplý,alebo je chorý,alebo ho nevzrušuje..?Alebo sa len vie tak dobre ovládať??Neverím.
vysvetlil jej to ,ze je nabozensky zalozeny a tak to pred svadbou robit nebude