Kvasinky po kazdom sexe?!

Príspevok v téme: Kvasinky po kazdom sexe?!
lilka12596

ahojte babeny.pozna niektora z vas sposob ako sa zbavit kvasiniek?ja ich mam stale ked mame s priatelom sex alebo len take hratky.potom pride menzes,prejde to a zas ked nieco robime tak sa to obnovi.a uz ma nebavi stale sa vyplachovat,ked viem ze sa to opet vrati.nepoznate nejaku pomocku alebo sposob ako by to mohlo prestat robit problemy?dakujem

mirka 23

Lilka, okamžite treba ísť k lekárke. Kvasinky si sama nevyliečiš.
Ak aj potom budeš mať problémy, tak je problém v partnerovi. Ja som mala tiež stále zápaly, kvasinky... Od kedy som zmenila partnera som v pohode. Môj bývalý strašne šetril, nedodržiaval základnú hygienu a v tom bol tiež problém...

strapo

súhlasím výplachy nie ale dobrá masť je Canesten, aj pre teba aj priateľovi, lebo si to môžete prenášať, alebo Gyntima čapíky mne pomáhajú veľmi 2-3 dni na noc a malo by to prejsť. k tomu ten Canesten pre oboch a hlavne nemať iných sexuálnych partnerov aby ste si to neprenášali.

bobika.

v prvom rade máš oslabenú imunitu, takže posilniť. Partnera takisto preliečiť a vyhýbať sa uhlohydrátom. Na prevenciu užívať probiotiká. Ak to mávaš tak často, treba zájsť ku gynekológovi aby odhalil pravú príčinu. Výplachy v tomto prípade narobia viac škody ako osohu.