Čo mám jesť, ak mi zistili, že mám málo železa (hemoglobínu), som chudokrvná. Viem že mám jesť hovädzie mäso, ale čo ešte obsahuje železo? Chemické vitamíny veľmi jesť nechcem, ak tak niečo prírodné. Ďakujem za všetky rady.
Čo mám jesť, ak mám málo železa?
ahoj slecna... pocuj ja mam kamaratku ktora sa zaobera tymito zalezitostami a minule mi akourat o zeleze hovorila, ze tam ma nejake dobre tabletky ktore ju pocas tehotenstva postavili na nohy... ak mas zaujem mozem ju skontaktovat, hm?:)
Pusinka, ďakujem aj za tvoj príspevok. No paradajky mám rada, ale v jari som ich musela vysadiť, lebo som z nich dostala ekzém, to boli tie z tesca. Ale paradajky z maminej záhrady môžem, takže ich začnem jesť. No a tabletky som nechcela, nemám to až tak zlé tak to chcem riešiť stravou.
Agina, a kyselinu listovú som začala jesť, nevedela som že aj na toto je dobrá.
Ďakujem všetkým čo mi radia:D
kyselinu listovu, cernice, slivky, cierne ribezle, hlavkovy salat....
Mam ten isty problem paradajky,spenat,..lekarka ti moze aj predpisat tabletky popri tom :-)
Ak Vás zaujíma viac o látkach dôležitých pre ľudské telo + v ktorých potravinách sa nachádzajú, skúste: www.zdravazona.com
ano, aj susene ovocie obsahuje zelezo...
ja som počula aj o sušených slivkách či marhulách,len neviem ,či je to pravda,ale ich konzumujem,pretože som tiež anemická