podelte sa o to kolko vazite meriate a kolko cete schudnut:)....ja mam 170cm,58kg,a cem aspon 52:)
vaha,vyska ....chudnutie :)
simushka,
ja som na tom podobne - 162cm, 53 kg. S vahou som spokojna, cely zivot sa snazim priberat, teraz som ozaj spokojna. A inak, treba aj cvicit, spevnovat. Tie 3 kilka, co chces zhodit jednoducho "scvicis"
baby vy ste blbe...vyska a vaha o nicom nesvedci...a uz vobec nie o tom kto aky je. Kazda zena je ina, niektora je pekna chuda niektorej pristane ked je bacula.Nezerte v McDonalde ale normalne jedlo pravidelne a sem tam to chce cvicit,aby telo bolo pevne, lebo dnes uz kazdy len za compom sedi...vsetky moje kamosky riesia kolko vazia a co cez den zjedli. Ma z toho ide porazit, hlavne ked nezapadam do kolektivu bab na temu kolko chcem schudnut a co som zjedla a preco mam celulitidu. Ty Ollivia podla vysky a vahy teda naozaj nemas co riesit.
22 rokov, 172cm a 57kg, neviem, ci je to vela, malo, neviem, ako sa to bude zdat vam, ale schudla som zo 68kg, asi dve alebo tri konfekcne velkosti a momentalne sa citim dobre. niekedy mam horsie dni, kedy na sebe nenavidim uplne vsetko a pripadma si strasne tucna a niekedy zas (ako dnes) je mi fajn, mam sa rada a pacim sa sama sebe..tak neviem, posudte sami.:-)
ahojte baby, chcem sa pridať, takze ja som mam 174 vahu som mala 63 teraz 56 a este chcem tri kila. je tu niekto na pokec, giginka pozeram ze mas priblizne rovnake udaje cm a kg ako ja
ahoj:)..dam ti moj mail a tam mi ked tak napis..a potom si vymenime icq....takze : lolinka666@zoznam.sk
zuzu posli mi icq budeme si pisat ja som kedysi vazila viac ako ty dnes vazim 68kg pri vyske 175cm a zlepsuje sa to :) tak ti poradim ak chces.
no..asi tu z vas najviac svojim objemom zaberam pozemsky priestor:D..a preto je na case s tym nieco spravit..sa az hambim sem napisat, ze kolko vazim...je to hroznych 88 KG pri vyske 172cm!!!!!!...ste si museli pomysliet zee fuuuj ta je inak tucnaaa...ano som...co uz:D...nejdem sa preto zabit..kazdy sme nejaky...ale tak cem sa citit lepsie..tak ak by niekto chcel, mozme vymenit icq alebo mail..a spolu si radit a hovorit o chudnuti...ze ako sa komu dari a navzajom sa podporovat:)...inaak vela stastia v chudnuti;)
ja meram 161 a vazim 56 a chcem 50...:( ale akosi sa mi to moc nedari este som asi neprisla na ten spravny styl... mozete mi poradit?
Kočky tu máte stranku na zdravé chudnutie,pán Augustín vám vypracuje analízu vášho tela a na základe toho vám dá rady kolko a ako chudnúť bez jojo-efektu.Základom sú pruteíny-fakt zaujímavé!!!KUK www.chudnutie.com