gynekolog v ba, najlepsie ruzinov

Minatarosa

Maťka chápem, že si si to aj myslela. Veď keď sa človek pýta na takéto informácie, potrebuje ich zväčša hneď vedieť a nie až po mesiaci či po dvoch. Som sa teda vynašla a našla som si všetko sama:-) U neho som pochodila veľmi dobre. Je to milý doktor a aj sestričky má veľmi zlaté. Nič zlé nemôžem povedať. Milo ku mne pristupovali, všetko mi vysvetlili a na všetkom sme sa dohodli. Fakt super prístup!

matusa_buky

@Minatarosa vieš, že som si aj myslela, že to už nebudeš potrebovať? Keďže som si fakt až neskoro všimla správu od teba:-/ No našťastie to dobre dopadlo a pozisťovala si si informácie aj sama. A ako si teda u neho pochodila? Aspoň to mi v skratke napíš

Minatarosa

Maťka už veru aktuálne nie sú. Potrebovala som to hneď vedieť, takže som si to všetko sama zistila a potom keď som sa stretla s jednou kamarátkou a niečo sme kecali, tak mi hovorila, že veď ona chodí k doktorovi Millymu, tak ona mi ešte aj ostatné veci poradila, ktoré som potrebovala vedieť. Už mi to teda nemusíš písať ale ďakujem za ochotu:-);-)

matusa_buky

@Minatorasa chcem sa ti vopred ospravedlniť, že ti odpisujem až takto neskoro. Bola som v zahraničí odcestovaná a vôbec som nechodila na internet. Neviem teda, či ešte tvoje otázky sú aktuálne, keďže sú to už skoro dva mesiace. Zistila si si to od niekoho iného alebo ti to mám ešte napísať? Ako si na tom?

Minatarosa

Maťka a on teda objednáva na presnú hodinu? A za to sa aj platí, že? Aké on má cenníky? Koľko stojí objednanie a potom jednotlivé nejaké úkony? Nie je nejaký drahý, keďže je súkromník? Zatiaľ ma napadli ešte tieto otázky a možno neskôr ešte niečo zistím, čo neviem a chcela by som vedieť, tak potom sa ešte možno opýtam

patrikdi

ahojte viem ze to sem nepatri ale nevie mi nejake dievca pomoct lebo sa chcem opytat ze mam len 13 a moc velky penis ci bude este rast a tak

Lintea

-Kircha-
- okey, tak sa už o tom baviť nebudeme. Nechcem aby si sa zbytočne rozčúlila. Veď už od toho incidentnu uplynulo aj dosť času, už si sa snáď ukľudnila úplne:-) Tak super, snáď teda problémy nebudeš mať a doktora Millyho pôjdeš kuknúť až o rok:-) Mne už teraz niekedy vychádza, že by som mala ísť na preventívnu, musím si to pozrieť aby ma nevyhrešil že idem neskoro:-)

matusa_buky

@Minatorasa budem ochotná ti poradiť. Keď viem, tak vždy rada poradím novým babám, ktoré sa pýtajú nejaké informácie. U neho sa dlho nečaká, keďže si objednaná na presnú hodinu. Niekedy sa stane, že ženu pred tebou dlhšie vyšetruje a tým čakám nejakých 10-15 minút ale nikdy sa mi nestalo, že by som v čakárni u neho strávila polku dňa. Tohto sa báť nemusíš. Máš ešte aj ďalšie otázky?

Minatarosa

Ženy všimla som si, že si tu píšete o doktorovi, ku ktorému premýšľam že aj ja prestúpim. Chcela by som sa Vás ale ešte predtým spýtať zopár otázok. Budete také ochotné a zodpoviete mi na ne?
V prvom rade, by som chcela vedieť, koľko tak cca čakávate na vyšetrenie u neho? Ide to tam rýchlo alebo tam strávite niekedy aj polku dňa?