Ano, moze sa stat, ze termin je trochu dlhsi, pretoze maju vela pacientiek, co podla mna znamena, ze su dobri...(kedze sa za starostlivost navyse plati a napriek tomu maju kppec pacientiek). Tieto terminy su vsak dlhsie iba pri preventivkach, pokial mate vazny problem, zoberu vas hned, dokonca aj bez objednania, staci si pockat...aspon u mna to takto fungovalo a aj u inych zien, s ktorymi som sa bavila. Pracovala som tiez v zdravotnictve a viem, ze kazdemu sa skratka vyhoviet neda, ani ja neznasam cakat u lekara, ke som objednana na 10, chcem ist do ordinacie o 10 ani o minutu neskor, ale skratka, takto to nefunguje, nikto nevie dopredu predvidat, co sa stane, pride par akutnych pripadov a system je naruseny..Takze tak, 3 tyzdne je dost, ale akutne pripady beru okamzite. A co sa tyka vysetrenia krvi, to sa mi nejak nezda, mne hned napredpisovali kopec vysetreni, dokonca aj prsnikov, ze sa mi az hlava z toho zakrutila a nechcela som ani HAK. Skratka kompletna preventivka so vsetkym, co uvadzaju aj na ich stranke...Ale zrejme zalezi od lekara. O.K., tak teda koho mmmm123 odporucate vy? Lebo kritizovat druhych je to najjednoduchsie...