kto este?
nenavidim zivot
kamos lebo podla teba problemy psychickeho povodu nie su zdravi, to vobec nie, a myslim ze je tu kopa hlupejsich tem, ale je to jedno, nikto nikomu nekaze aby si vsimal akura tuto temu
mas pravdu úoliewocka v podstate nenavidim seba, ale nebudem sa vyzalovavat este ma tu niekto zase raz zato zvozi, vsetci mame problemy a mame si ich podla reakcii ludi riesit sami, tak dakujem, vsetkym krasny den
luciferka, skusim to na teba inak.
Predstav si, ze na toto forum napise niekto s nejakycm vaznym zdravotnym problemom, kto potrebuje pomoc.
Kedze tu bude milion infantilnych a dementnych tem typu "nenavidim zivot", alebo "Mam 175cm a vahu 65kg-je to spravne?", tak ten jeho problem nemusi vobec nikto najst. Skus si este raz precitat nazov tejto stranky, ak to dokazes.
luciferka, skusim to na teba inak.
Predstav si, ze na toto forum napise niekto s nejakycm vaznym zdravotnym problemom, kto potrebuje pomoc.
Kedze tu bude milion infantilnych a dementnych tem typu "nenavidim zivot", alebo "Mam 175cm a vahu 65kg-je to spravne?", tak ten jeho problem nemusi vobec nikto najst. Skus si este raz precitat nazov tejto stranky, ak to dokazes.
je lahke zvalovat to na zivot. Skor by si mala nenavidiet vlastnu existenciu a sposob, akym zijes. Preco tolka nenavist? Ublizil ti niekto? Musis mat nejaky dovod...
ale to mi prd platne, co som napisala, ked som nestastna
dakujem:)za opravu
blizki
dvaja blizky
aj ja ho niekedy nenavidim, hlavne ked ma niekto velmi sklame, ako sa tomu stalo vcera, sklamali mi davaj blizky ludia...v obdobi ked potrebujem najvacsiu podporu