Ahojte mala som nedávno helikobaktera a bojím sa že sa mi vráti. Zdá sa mo že mám také isté príznaky ako som mala pred tým a to je nechuť do jedla, neviem si vychutnať jedlo a tak ďalej...... Na gastro idem Auguste ale moc sa neteším. Môže mi tento bacil niečo spôsobiť????
Helikobakter
ahojte chcem sa poradit..som veganka mam vahu 51 a vysku 168 zistili mi HP,stafilokoka v hrdle a chlamidiu na plucach a kopu virusov..som v prdeli asi... antibiotika ani nerozmyslam lebo by toho asi bolo vela a celkovo ich odmietam ked jem zeleninu by mi bolo z nich tazko...zacala som brat striebro a zinok..len neviem kolko toho striebra mam brat pri mohej vahe ci tak isto ako opisuje RNG...ale neviem co s tou dalsiou pliagov co mam v tele..hrozne(
Certifikovaná masticha je k dostání na Slovensku pouze u dealerů www.masticha.sk (jediný ofic. distributor www.masticha.cz)
Jinak mastichu bych chválila pořád. U nás doma už se vžilo, že když někomu něco je dostane odpověď: Vem si na to mastichu :D
Ja som bol včera na trubičku , a nech sa paci helikobakter. Takze mam nasadene silne antibiotika, ale skusam hladat alternativnu liecbu. Zatial som narazil na rakytnikovy olej a velmi dobre vypada masticha - zivica z pistaciovnika , do mesiaca vylieci vredy, palenie zahy, helikobaktera www.mastichaterapia.com
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Inac dobru kombinaciu na zaludocne vredy, obsahujucu mastichu, zinc carnosine(PepZin GI) a slipery elm dostanete napr cez i herb ako vyrobok firmy NOW pod menom Ulcetrol.
Inac mnohe Helikobaktery su vzdorujuce antibiotikam, tak ako mal aj moj brast, ktoremu sa H.p. vratil po antibiorickej kure a ktory ho nakoniec musel znicit pitim koloidnej striebornej vody.
Uvediem anglicku literaturu na mastichu niciacu aj atb vzdorujuce odrody H.p.
www.nejm.org
Masticha/mastic je od staroveku pouzivana zivica, na zutie, aromatizovanie vzduchu a dokonca prichucovanie potravin a likerov.
Jej bohaty obsah liecivych zloziek pomaha potlacat aj helikobakter pilori
en.wikipedia.org
ak by mal niekto zaujem, originalnu mastichu z Chiosu mozete najst aj tu:
Masticha je živica, nie je to oficiálny liek, je to len výživový doplnok. Ja som ju brala a veľmi mi pomohla. Mala som problémy s trávením, nafukovalo mi brucho, zle mi trávilo, bývalo mi zle - podozrenie na helikobaktera. Upravila som stravu, veľa zeleniny, málo cukru a bielej múky a kúpila som si tie mastichové kapsuly. Neviem, čo zabralo viac, či strava alebo masticha. Teraz mastichu žujem surovú. Nemá nejakú výraznú chuť, vonia trochu lesom - živicovo. Ale hlavne je mi oveľa lepšie.
a co je to ta chioska masticha? to je liek? mam podozfenie na helikobaktera a tiez by som sa radsej vyhol atb. po cesnaku a pore mi je zle od zaludka... skusim tu citronovu stavu a zvazim tu mastichu... pepe
zo stravy vraj pomaha hlavne brokolica