naco? kazdemu robim len zle, mne sa stalo zle, tak som to zacala prenasat na inych, lebo tento skur...svet je nespravodlivy. Som velmi nestastna a uz to trva prilis dlho, nicim tich ktorich najviac milujem a doslovne som stratila samu seba:(...bez duse, len telo mam, ktore aj tak neznasam...bozuzial moje myslienky na smrt na stale stupnuju, mavam hrozne sny, v noci ma trha...neviem uz z toho vykluckovat, neviem zit spocitom ze som ublizila svojim najmilovanejsim, aj ked iba slovne, ale to je niekedy omnoho horsie, chovam sa hrozne, zato ze som nestastna a vsetko co sa mi stalo sa mi zda byt niekedy nefer:(...som zla
Nezasluzim si zit
teraz tu mame nevstevu rodinu, nedokazem ani do obyvacky ist, ako sa za seba hanbim a tak som znova len sama
mas pravdu, su tam znamky sebalutosti:(...no teraz ma najviac trapi moje chovanie
no ja sa uz aj snazim tak spravat, ale vzdy to sklzne tam kde predtym
ak ťa hryzie svedomie, to znamená, že si dobrý človek...ale nešťastný
.svet je nespravodlivy. Som velmi nestastna a uz to trva prilis dlho, nicim tich ktorich najviac milujem a doslovne som stratila samu seba:(...bez duse, len telo mam, ktore aj tak neznasam...bozuzial moje myslienky na smrt na stale stupnuju, mavam hrozne sny, v noci ma trha. TOTO NIE JE SEBALUTOST?!
nie znasilnena, aj ked aj tym som uz presla, ze bol jeden debil ku mne velmi hruby a chcel ma pretiahnut, narobil mi modriny, potom ma pustil a poslal kade lahsie
a este nieco k tej samovrazde...kde mas zaruku, ze po smrti to bude lepsie? nikde. taku sancu, ze to bude lepsie mas le v tomto zivote. a to ak sa zasnes spravat ako predtym. ludia to pochopia.
bola si znasilnená?
sebalutost ma uz presla, ale hryzie ma svedomie!!!
si silna osobnost, tak uz viac nesklzavaj do SEBALUTOSTI!