Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nezasluzim si zit

Príspevok v téme: Nezasluzim si zit
majussska

naco? kazdemu robim len zle, mne sa stalo zle, tak som to zacala prenasat na inych, lebo tento skur...svet je nespravodlivy. Som velmi nestastna a uz to trva prilis dlho, nicim tich ktorich najviac milujem a doslovne som stratila samu seba:(...bez duse, len telo mam, ktore aj tak neznasam...bozuzial moje myslienky na smrt na stale stupnuju, mavam hrozne sny, v noci ma trha...neviem uz z toho vykluckovat, neviem zit spocitom ze som ublizila svojim najmilovanejsim, aj ked iba slovne, ale to je niekedy omnoho horsie, chovam sa hrozne, zato ze som nestastna a vsetko co sa mi stalo sa mi zda byt niekedy nefer:(...som zla

igua

.svet je nespravodlivy. Som velmi nestastna a uz to trva prilis dlho, nicim tich ktorich najviac milujem a doslovne som stratila samu seba:(...bez duse, len telo mam, ktore aj tak neznasam...bozuzial moje myslienky na smrt na stale stupnuju, mavam hrozne sny, v noci ma trha. TOTO NIE JE SEBALUTOST?!

majussska

nie znasilnena, aj ked aj tym som uz presla, ze bol jeden debil ku mne velmi hruby a chcel ma pretiahnut, narobil mi modriny, potom ma pustil a poslal kade lahsie

igua

a este nieco k tej samovrazde...kde mas zaruku, ze po smrti to bude lepsie? nikde. taku sancu, ze to bude lepsie mas le v tomto zivote. a to ak sa zasnes spravat ako predtym. ludia to pochopia.