Nezasluzim si zit

Príspevok v téme: Nezasluzim si zit
majussska

naco? kazdemu robim len zle, mne sa stalo zle, tak som to zacala prenasat na inych, lebo tento skur...svet je nespravodlivy. Som velmi nestastna a uz to trva prilis dlho, nicim tich ktorich najviac milujem a doslovne som stratila samu seba:(...bez duse, len telo mam, ktore aj tak neznasam...bozuzial moje myslienky na smrt na stale stupnuju, mavam hrozne sny, v noci ma trha...neviem uz z toho vykluckovat, neviem zit spocitom ze som ublizila svojim najmilovanejsim, aj ked iba slovne, ale to je niekedy omnoho horsie, chovam sa hrozne, zato ze som nestastna a vsetko co sa mi stalo sa mi zda byt niekedy nefer:(...som zla

igua

ale uz na to nesmiem mysliet, lebo ako vravim sme pohadany a uz sme sa tyzden nevideli ani spolu poriadne nehovorili a zblaznila by som sa z toho, keby som si to pripustala.

igua

tak to asi nie je te pravy...
ja som mala take iste depky. presne viem, co mas namysli...ze mas proste malo lasky..kazdy vecer som len sedela a revala v kute pri dverach. u nas doma sa nezvykne laska nejak prejavovat navonok...a s mamou si dobre nerozumiem. az ked som spoznala mojho draheho, zistila som, ake to je byt naozaj milovana. a aj on. bez neho si neviem predstavit zivot.

majussska

no aj ja mam taky problem, inak mam pocit ze je na mna taky odvtedy, co nemam zaujem o milovanie...vies clovek v depkach je taky...ale zato nemusi byt taky hruby...
mam strach vymenit ho...zato ako som sa chovala, on je teraz na koni, hovori mi ze som hrozna a nikto by ma aj tak nechcel a ma pravdu...to chovanie bolo hrozne, ale koniec koncov je to aj tym, ze nikdy som nedostavala taku lasku po akej som tuzila:(a mozno toto je koren mojho problemu

igua

fuuha..no tak to si neviem predstavit, ze by mi to ten moj povedal..to by som sa asi pogrcala. a vystriedala ho za toho mileho :)
ja mam len ten problem, ze sme spolu malo. on je hrozne zaneprazdneny...stale a potom je unaveny a podrazdeny. a ja zirlim ako svina! na vsetkych, co su s nim..lebo ja s nim byt nemozem.

majussska

ja ho poznam aj osobne, je velmi mily:)....
vies ja potrebujem vela lasky, ja som taky romanticky typ, a ked sa mi jej nedostalo, zanevrela som
nieco ti napisem, velmi ma to ranilo, az sa mi to blbo pise, priatel bol na chate a sa opil, volala som s nim, predtym som mala problemy pri milovani...a on mi do mobilu zahlasil, uz mas vyliecenu tu kundu, nech ta mozem nabuchat?aj ked bol opity, dost mi to ublizilo

igua

ten chalan z netu moze byt dobry a nemusi...to sa neda povedat. ja uz neverim nikomu z netu, len tym, ktorych poznam. myslim chlapov.

igua

chlapi su taki. aj moj mi to hovori ked revem. oni vsetko dusia v sebe. mozno preto nevedia lasku tak prezivat. neviem ci su taki vsetci, ale ten moj ano a asi aj ten tvoj.
toto inak aj mna hrozne trapi..aj teraz sme kvoli tomu pohadani. mame zlozity vztah a nedostavam tolko lasky kolko si zasluzim..aspon si to myslim. teraz prezivam len vdaka tomju, ze sa odosobnujem a ze mam fajn kamaratov. a ze radim druhym ludom :)

majussska

pisem si s jednym skvelym cloviecikom, je mily, prijemny...no mam strach ze zdanie moze klamat, akoby na mna nikto nepovedal aka viem byt, tak ani ja neviem posudit jeho...mozno by mi pomohlo keby bol ku mne niekto mily a nezny

majussska

velmi tuzim po laske, neveim ci som taky snilek...ale vo vztahu nemam to co hladam...priatel mi vie tiez slovne dost ublizit...mam pocit ze pri nom som prisla o city

majussska

vies moja mamina mi hovori, ty si len nestastna, preto sa tak chovas a ma pravdu...
vies co ma vie najviac ranit? ked placem je mi tazko, a priatel mi povie zasa reves:(...nema sucit so mnou...
velmi by mi pomohlo keby bol ku mne niekto dobry, aby som sa mala pre koho snazit...mam aj inich napadnikov, ale vobec si neverim