Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nezasluzim si zit

Príspevok v téme: Nezasluzim si zit
majussska

naco? kazdemu robim len zle, mne sa stalo zle, tak som to zacala prenasat na inych, lebo tento skur...svet je nespravodlivy. Som velmi nestastna a uz to trva prilis dlho, nicim tich ktorich najviac milujem a doslovne som stratila samu seba:(...bez duse, len telo mam, ktore aj tak neznasam...bozuzial moje myslienky na smrt na stale stupnuju, mavam hrozne sny, v noci ma trha...neviem uz z toho vykluckovat, neviem zit spocitom ze som ublizila svojim najmilovanejsim, aj ked iba slovne, ale to je niekedy omnoho horsie, chovam sa hrozne, zato ze som nestastna a vsetko co sa mi stalo sa mi zda byt niekedy nefer:(...som zla

igua

ja ti neviem majus...podla mna si uplne normalny clovek, ktory ma velky problem..urcite nie si blazon ani netvor. chce to len prekonat sa, byt silna. a myslim ze by bolo vhodne vyhladat odbornu pomoc. niekoho, kto by ta podrzal ked budes mat zase naladu ublizovat blizkym...a kto by ti lepsie objasnil tvoj stav. ja som kedysi prezivala to co ty...nieco velmi podobne a dostal ma z toho moj sucasny priatel a uspech v skole..

majussska

no myslim ze normalne, vazila som si seba aj svoju rodinu, aky sme usporoadana rodina, mame moralne hodnoty, nikdy sme nikomu neublizili, dokonca som sa starala o deticky s postihnutim...jednoducho mala som svoje zasady, vzdy som si vazila ludi, bezo hladu na to kto aky vyzera, vzdy ma zaujimalo kto aky je a vzdy som mala socialne citenie...a teraz? mam pocit ze moja citlivost ma dostala az sem

majussska

a najhorsie je aj to, ze moj nazor je lahko ovplyvnitelny:(...moje hodnoty sa rozplynuli, niekedy mam pocit ze s kym som s tym plavam

igua

nie si slaboch! ved si napisala, ze si skusala byt taka ako predtym, takze na to odvahu mas! uz len treba vydrzat! ked sa dokazes tolkoto sebatriznit tak to dokazes aj naopak

igua

chce to cas, kym sa vsetko vrati do starych kolaji...musis sa prekonat. si naozaj hrozna egoistka, to je ten problem. musis sa naucit kontrolovat. mozno sa aj trosku odosobnit