Ahojte.....možno by mi niekto z vás vedel poradiť. Chcem vyzetať pekne a neodolateľne. Mám 14 rokov a chcela by som pomôcť z líčením. Mám dosť velké modré oči, aj pery a bledšiu tvár srdiečkovitého tvaru. Nech robím čo robím a používam aj tie najkvalitnejšie prípravky a starám sa o pleť, stále mám vyrážky!!!!!! Už neviem ako na ne!!!!! Mám riedke lesklé vlasy orieškovej farby a do postupna ostrihané, je to celkom fajn ale chcem zmenu - chcem si ich dať narásť. Neviete mi poradiť že čo urýchluje rast???? Dalej by som chcela schudnúť hlavne zo zadku a brucha ale aj ked sa už týždeň zdravo stravujem a cvičím výsledky nikde. Mám 175cm a 55kg a chcela by som schudnúť na 50. Ak máte niekto nejaký zaručený typ ako schudnúť prosím poradťe mi!!!!! vopred dakujem.
Chcem byť pekná
leila: paci sa mi, ze sebavedomie ti nechyba, lebo podla mna by sa kazdy clovek mal mat aspon trochu rad a naucit sa byt so sebou spokojny...avsak nesuhlasim s vetou-nosim make-up, malujem sa, trham si obocie, proste vsetko, co k tej krase patri..vyskusaj ist po ulici nevymalovana, ze ci tiez na teba kazdy bude vykrikovat cicka...Ver tomu, ze mnoho dievcat vyzera naozaj krasne, ovela dospelejsie,ked su vymalovane, no to nie je ta prava krasa. Ozajstna krasa je ta prirodzena..
My dve sa mozno aj podobame:)-ja mam tiez zelene oci, hnede vlasy, velke pery, dobru postavu, ale sa absolutne nemalujem, ani obocie si netrham. A predsa nemam o chalanov nudzu. Viem, ze mozno by som bola ovela krajsia, keby som sa malovala, ale ja som skor zastancom prirodzenej krasy a hlavne nemusim mat rano pri partnerovi stresy, ze sa ma zlakne :-P (lebo mam kamosku, ktora rano po zobudeni bezi hned do kupelne, aby ju priatel nevidel bez make-upu!!)
No len prosím Ťa NECHUDNI, lebo si dosť chudá!!!!! POdľa výšky a váhy máš určite výbornú postavu a v tvojom veku chudnutie nieje moc rozumné.
No ja mám zase problem ze sa pacim kazdemu a seci chcu se mnu chodit uz mi to leze na nervy furt sa dosi za mnu otaca a proste furt ma setci sleduju a vikrikuju po mneze pod sem cicka no pod...nic prijemne...no vizeram takto mám zelené oči hnedé vlasy, pleť bledšiu malý nos väčšie oči a dosť velké pery...ale ja sa malujem, nosim make-up a trhám si aj obočie proste vsetko co ku tej krase patrí...no takze baby moc nechcite byt úpekna lebo to nieje príjemné...No:-(
amálka rýchlo bež do elitu alebo exitu - podla mna si zaujímavý typ a výska 175 cm je uplne super a ze vážiš 55 kg? to je váha najnižšia, už nechudni,lebo budes vyzerať ako z koncentráku
Naaa sak kdo by nestel byt peknyy =) sak ne? :D .. hehe ale ska kazdy je pekny =) .. aj ked si myslite ze ste skaredy :D ..
necítala som moc príspevky, ale si dost vysoká a pri tom veku ktorý mas by si nemala chudnút na 50 kilo.Rasties stále.
Trošku odveci ale... mňa zase trápi že keď sa pozriem do zrkadla, a poviem si že vyzerám dobre cítim sa ako namyslená mrcha:D... ale zase niekedy pozriem do zrkladla a hnusím sa samej sebe, tak som vlastne šťastná, lebo viem že nemôžem byť namyslená :D niečo ako panický strach z namyslenosti.... poznám veľmi namyslených ľudíí a možno od nich som opchitila t=uto fóbiu, že nechcem byť ako oni :D viem, že to nie je nič vážne, ale aj taksa pýtam, že čo si o tom myslíte..... len ma nehoďte na psychiatriu prosííím:D
hell@...moja ty si isto chora
jarkaaa... urcite si nechcela povedat, ze ked zjes jednu cokoladu , co ju urcite celi naraz nezjes, tak ze priberes kilo.. podla mna si ju daj kludne.. ale potom to polhodinoukou vycvic.. pozri si na nete, ze kedy kolko hodin by sa malo cvicit pred jedlom a za jedlom..a tak to budes mat aj cokoladu , aj sa budes pohybovat