Ahojte.....možno by mi niekto z vás vedel poradiť. Chcem vyzetať pekne a neodolateľne. Mám 14 rokov a chcela by som pomôcť z líčením. Mám dosť velké modré oči, aj pery a bledšiu tvár srdiečkovitého tvaru. Nech robím čo robím a používam aj tie najkvalitnejšie prípravky a starám sa o pleť, stále mám vyrážky!!!!!! Už neviem ako na ne!!!!! Mám riedke lesklé vlasy orieškovej farby a do postupna ostrihané, je to celkom fajn ale chcem zmenu - chcem si ich dať narásť. Neviete mi poradiť že čo urýchluje rast???? Dalej by som chcela schudnúť hlavne zo zadku a brucha ale aj ked sa už týždeň zdravo stravujem a cvičím výsledky nikde. Mám 175cm a 55kg a chcela by som schudnúť na 50. Ak máte niekto nejaký zaručený typ ako schudnúť prosím poradťe mi!!!!! vopred dakujem.
Chcem byť pekná
no amalka poviem ti tak mam 166cm a 54kil a mam super postavu a ty mas na svoju vysku super vahu niesi ani chuda ani tucna takze nevymyslaj ak ces mat pevnejsi zadok a brusko ploche tak cvic ako ja stale cvicit a cvicit ver mi !!! ja chcem mat takisto vlasy dlhe po pas ako ty poradim ti co urychluje rast vlasov jednoznacne dobra starostlivost o vlasky a to aspon kazdy druhy den si umyt vlasky a hlavne si ich nefarbi ani ziadne meliry pretoze to vysusuje a lame to vlasky takze pozor kup si sampon na rast vlasov ako mam ja a gliskur na dobre rozcesavanie vlaskov v ziadnom pripade nepozivaj kolmy zehlicky feny a pod veci lebo spalia sa ti vlasy postupom casu ti zacnu vypadavat. mne za mesiac narastli vlasy o 2cm skus to a uvidis ako ti to pojde a to ze ako ces aby si bola pekna poradim ti len tolko ze kazda zena alebo dievca je pekne nemas na svete dokonalu zenu alebo dievca to neexistuje jedna ma krajsi nos druha oci treia pery a ina zas postavu vies a hlavne si nedavaj kilo makeupu na tvar vyzeras ako umela leskiaca barbina a chalanom sa to vobec nepaci ktora baba si mysli ze chalnovi sa paci makeup je na omyle!! chalani maju radi prirodzene baby tien spirala a lesk na pery a ked mas suchu pokozku daj si vzdy kremik v ziadnom pripade makeup s makeupu sa mi robili vredy a vyrazky lebo upchava pory a pokozka nedycha teraz mam pokozku ako detska ritka hladku jemnu a cistunku poradim ti co si mas davat kup si krem denny a nocny pre citlivu plet a kup si vodicku na vyrazky vzdy si ju davaj na noc ale nie zas vela lebo sa ti to moze zhorsit uz ti ten pripravok nebude ucinkovat potom si kazde rano a kazdy vecer umy tvar studenou vodou aby bola pokozka svieza a cista lebo ked cely den chodis kade tade na tvar ti nasada vela prachu vies a to je asik vsetko co som ti chcela poradit drzim ti moc silno palce a skus to a uvidis vysledky potom mi odpis prosim ze ako ti to dopadlo :-)))ahoj rada som ti pomohla
V tvojom veku si este vo vyvoji.Ja si osobne myslim,ze mas idealnu vahu na svoju vysku.Ak chces spevnit zadok a stehna tak cvic kalanetiku a pravidelne sa stravuj vela zeleniny a ovocia. Urcie nedrz ziadne diety. Na vlasy je vyborny Triaktivin sampon nieje ho velmi dostat ale pytaj sa v lekarnach na vyrazky pouzivaj drozdove masky.
witch939393: strojcek na zuby sa v dnesnej dobe berie uz uplne normalne...ved aj Tom Cruise ho mal pred par rokmi a to uz je styridsiatnik (ci kolko ma rokov)...a hlavne, exituju aj tie "bezfarebne", co na zuboch riadne ani nevidno...a radsej si ho daj cim skor-je lepsie si "odtrpiet" ten rok-dva s nim na zuboch a potom mat uz cely zivot pekny usmev, nez si ho nedat a mat cely zivot krive zuby...
Ja som mala mat 12rokoch strojcek a nechcela som ani za ten svet...a teraz to lutujem-mohla som mat pekne rovne zuby. Sice teraz ti sama hovorim, ze daj si ho, lebo nie je to hanba a pritom ho sama nechcem, lebo mam 20r. Ale nemam az tak velmi krive zuby, ze by mi to nejak prekazalo v normalnom ziti, ze by som sa hanbila usmiat alebo co...
cawte......rada sa zapajam do takych kecikov......a myslite si ze ked mam 16 tak to je nesko na strojcek zubny samozrejme :Dje to velmi skarede?????? PLSSSS POTREBUJEM RADU
moja mila ja mam nervy z ludi,ktori pisu o tom o com nic nevedia..bud len rada,ze si spokojna sama so sebou a ze ta rodicia vychovali tak,ze sa mas rada..existuju aj dievcata,ktore maju poruchy prijmu potravy kvoli roznym nepraznivym okolnostiam v rodine,hlupym poznamkam alebo nedostatku lasky..ppp je pre nich unikom z reality a dava im pocit,ze aspon nieco maju vo svojich rukach..alebo na ne boli rodicia prilis narocni a oni teraz tuzia po dokonalosti,aby nahodou niekoho nesklamali..ppp je klasifikovana ako choroba a nie iba hlupy rozmar..
si postihnuta ? chces chudnut ? mas komplexy ? ja mam 163 cm a mam 50 kg a vsetci mi hovoria ze som tenka jak sparatko ze mam pribrat :D a ty chces chudnut zo svojej vysky ? to je uz fakt postihnute toto moze napadnut len decko ako si ty...ZAKOMPLEXOVANE A POSTIHNUTE...ID SA LIECIT :D:D prepac ale ja mam na take daco nervy...ak dakto neje a je chudy to ma vie strasne vytocit....
Odporucam vybielit zuby. Mozes sa malovat kolko chces, ale zuby robia strasne vela, poznam plno ludi, ktori ked si vybielili zuby, tak nenormalne opekneli. Jeden moj kamos nosil strojcek a vobec preto neukazoval zuby. Ked mu dali strojcek dole hned si objednal z netu bieliace pasky na zuby a za 7 dni sa z priemerneho chlapca stal fakt pekny chalan. A to neprehanam.
alz-bee nemame spolocnu kamosku ? :D lebo ja tiez taku jednu poznam :D
leila, inak aj mna by to zaujimalo a este jedna vec by mna zaujimala, ze ako je mozne, ze pod tymto nickom su tu dve osoby
leila aj ked na nich prehovoris?Neodradi ich to tvoje vyjadrovanie?