Ahojte mam problem, mam frajera s ktorym som 5 rokov a pred tym som s jednym bola 2 roky..a odvtedy sme sa nevideli, nepisali ani nic podobne..ale teraz som zistila cislo a zavolala mu, trochu sme pokecali ale mam vycitky svedomia..zazil uz niekto take nieco?????
VOLALA SOM BYVALEMU!!!!
áno monika a ktovie, čo všetko ešte zistíme, že máme spoločné. no tak sa mi ale zdá, že si tu dlho nebola.
Dievcata ahoj,
idem zareagovat, lebo hovorite o partnerskych vztahoch. Som vyrazne starsia ako Vy /34 rokov manzelstva s jednym chlapom :o)/ a dnes mam priority inak zoradene ako ked som bola vo Vasom veku. Dnes uz viem, ze je naivne si mysliet, ze chlapa prerobime na svoj obraz. V dlhodobom vztahu moze cosi z casti zkorigovat, ale vzdy zostane samym sebou. Ak je unho sklon k castemu pitiu alkoholu, castemu flamovaniu - zbavte sa ho. Od PC sa tazko robi zaver, ako Ta, Cibulka, Tvoj partner zanedbava. Vyznieva to, ze velmi, ale o spolocnych, peknych momentoch tu nepises. Ale ked si u nich tyzden /ako pises/, tak nevidim na tom nic zle, ze ide aj s kamosmi von bez Teba. Neviem, ako casto u nich byvas...a kopec dalsieho tu my nevieme, vies to len Ty. Takze vztah nerus na zaklade tychto rozhovorov. Ak ma on svoj program, urob si ho aj Ty s kamoskami, chod si zacvicit, zabehat, atd. Dnes viem, ze je normalne a aj prospieva vztahu, ked kazdy ma tu svoju malu parketu v zaujmoch, ktora je len jeho. Jasne, ze tie zaujmy nesmu ist proti atmosfere vo vztahu. A ta parketa musi by taka akuratna, mali by ste mat aj spolocne zaujmy, program. A este nieco : ziadna zena nic neziskala organizovanim, komandovanim chlapa. VSETKO v partnerskom vztahu by malo byt v zdravej, obom prospievajucej rovnovahe. Niekedy ustupi jeden, inokedy druhy a dohoda je vzdy ista. Potom si mozete za vela rokov otvorit sampus pri vyroci sobasa s jednym chlapom :o) a poviete si "je to fajn, nic nie je idealne, ale optimum si riadite len Vy dvaja".
krasava bohuzial mas pravdu, vo vztahoch si malokto chce dat radit
cibulka ty neviem, čo si tu od nás chcela. raz niečo napíšeš a potom ho sama pred sebou len obhajuješ. tak čo vlastne chceš?
ano barbi, napriklad aj tam... mame viac spolocneho ako sme si mysleli, co? ;-)
moniqa87 aha:) Najhorsie na tom je to, ze vo vztahoch si neda nikto poradit, kazdy si musi natlct zobak sam, bohuzial.
ahoj monika. no sestru mám, ale tá sa volá janka. aj ja mám 23 ročného.
tuším v téme interupcia sme sa zhodovali, že?
cibulka, precitaj si po msebe prispevky, to co si pisala vyznelo uplne inak... az tak si to zle napisala, alebo sa to teraz snazis sama pred sebou zaobalit?
ale ja som vam nepovedala ze uprednostnuje kamaratov ani to tak neiej..maju len s jednym kamaratom dohodu ze vzdy v nedelu idu na pivko..ale inak nechodi von..len obcas aj to zoberie samozrejme mna so sebou ..a ked som ja v ba a on doma tak preco by mal sediet doma..ved nech ide von ked chce..
krasavaa, to ja mam 23-rocneho... cibulka ma 27 rocneho