Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

VOLALA SOM BYVALEMU!!!!

cibulka

Ja si asi stale namyslam ze je to normalne aj jeho rodina si mysli ze ej to normalne aj to ze si musi vyrazit s kopitka..a nie stale len mne pri riti sediet ale myslia si to aj kamarati ze je to uplne normalne..tak ja neviem ci som ja narocna..lebo si myslim ze vsetci chlapy su rovnaky..

moniqa87

sama si musis uvedomit ci si takto naozaj spokojna, lebo on sa evidentne menit nemieni, myslim, ze to sama uznas... a predpokladam, ze to co tu pises to vsetko je uz len spicka ladovca

cibulka

ja neviem co mam robit..som mu volala ze preco mi nevola a on ze lebo on volal vcera tak ze nech dneska volam ja..ale to som mu nepovedala ze vcera zavolal dva krat raz rano a raz ked prisiel z pracee a potom nic.

moniqa87

ale ako si pisala, tam nie je jediny problem, to ze nechce byt v byte... podla toho co si pisala, je to skoro ten najmensi problem

moniqa87

ale urcite ti do toho nechcem zasahovat, ak si tak spokojna, tak s nim bud...
ale ako vravis, chodi si kade chce ani ti nezavola, ci sa vratil v poriadku, u vas nechce prespat, lebo nema volnost (taku blbost som este nepocula), ked si u neho, skoro si ta ani nevsimne... uprimne, ty ocakavas, ze sa to zlepsi, alebo si s tym uz zmierena?

cibulka

myslis ze sa snim mam rozist kvoli tomu ze nechce byt v bytovke ze sa zle citi on mi stale hovori ze o par mesiacov sa aj tak stahujeme a budeme spolu byvat.

moniqa87

ked sa ti to zda byt taka malichernost tak s nim zostan, ale ver tomu, ze sa to nezlepsi a ak chces trpiet cely zivot, je to tvoja vec...
pre mna by to malichernost nebola, podla mna je to dost vazny problem

cibulka

On nechodi terza preto lebo sa mu opravuje auto..ale uz mi hovoril ze aj ked opravi auto tak na cely vikend nepride max. na jeden den a vecer vypadne..lebo vzdy mu nieco spravia v ba a s autom..a ze neciti sa tam dobre..ze je zavrety v byte ze doma ma volnost..a vsetko..vies kolko krat sme sa hadali kvoli tomu a teza ho mam opustit kvoli tomu ze nepride k nam.

moniqa87

a ty ides vraviet, ze mas super chlapa? sak to je hroza potom to co mas... ti vobec nezavidim, takeho by som ani omylom nechcela, co by sa ani neunuval za mnou prist a ked som u neho tak o mna ledva zakopne....
to by som s nim urobila kratky proces... bolo to tak aj na zaciatku?