Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

VOLALA SOM BYVALEMU!!!!

cibulka

Neocakavam nic, ziaden navrat k byvalemu ani lasku..len proste sem tam nejaka smska potesi a ja budem mat konecne pocit ze niesom tak zavisla na frajerovy.

moniqa87

takze vlastne to robis preto, ze ti nieco chyba vo vztahu a mozno od toho aj nieco ocakavas?
ak ano, tak je to problem

cibulka

Mam taky pocit ze som to spravila kvoli tomu ze terza mame nejake komplikacie vo vztahu..a mozno som si chcela len dokazat nieco..ja neviem..stale mam chut mu nieco napisat..ale je mi to chvalabohu trapne lebo neviem ci ma nejaku frajerku alebo tak..

normal

Moze to byt uplne normalne. Vela vztahov skonci ako kamaratstvo. Hlavne po tolkych rokov si mozete byt stale blizki lebo sa velmi dobre poznate. Len si ustraz, aby si nerobila nieco za chrbatom terajsiemu, lebo keby to prasklo (a terajsi na utajene kontakty urcite raz pride) tak by si to asi tazko vysvetlovala. A este ustraz aby to zo strany byvaleho alebo aj z tvojej nebolo nieco viac ako len kamaratstvo. Potom sa budes musiet rozhodnut s kym chces byt. Cize tymto ti chcem povedat, ze takymto obnovenym kontaktom si mozes vyrobit aj dobru komplikaciu v terajsom vztahu

maruska84

no neviem,naco mas vycitky,zalezi od toho, aky mate vztah so sucasnym frajerom..Ak ho mate mierne ziarlivy-teda ziarlis ty na jeho kamosky a on na tvojich kamaratov,tak sa potom necudujem,ze mas vycitky.Ale pokial mate vyrovnany vztah, tzn. ze si tolerujete navzajom priatelstva s opacnym pohlavim,tak nemas mat preco vycitky.. ved si neurobila nic zle, nie?o nic predsa v tom telefonate neslo nie.. Mne tiez vyvolaval ex, s ktorym som chodila sice kratko,ale on sa so mnou rozisiel, ja som potom zacala novy vztah, ktory trva uz 6 rokov a po prvom roku randenia s inym mi ex zacal vyvolavat a volaval mi asi 2 roky v kuse,cisto kamaratsky, ale vedela som, ze asi olutoval,ze sme sa rozisli,navyse jeho iniciativou a doteraz je sam, bez priatelky,.. Ja som o tom povedala svojmu frajerovi a ten to prijal normalne, pretoze aj on bol v tel. kontakte so svojou ex, s ktorou chodil dost dlho, takze sme si to vydiskutovali...No chcela som sa vratit k tomu telefonovaniu-moj ex mi volal kvoli tomu, ze sa podla mna chcel vratit ku mne,ale casom zistil,ze sa snazi zbytocne,tak si volame malo..vynimocne.Takze zalezi, aby si si ujasnila city, mozno mas teraz vo vztahu len take obdobie stereotypu,kedy pociatocne zalubenie zislo a preto sa zaujimas aj o ostatnych ludi a ten byvaly ta zaujima len kvoli tomu,ze ho z tych "ostatnych" ludi poznas najlepsie, ked si s nim nejaky cas stravila...ale ak nic netajis terajsiemu priatelovi, nemaj vycitky..fakt

cibulka

Prave ze nic necitim k nemu, len ma proste zaujimalo ako zije sme sa nevydeli 5 rokov a uz dlho ma to drzalo ze mu zavolam..a tak som mu dala cislo ze ked chce nech sa ozve..a volal ze aby som si ulozila aj ja jeho cislo..a potom tak rychlo zlozil.