Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

VOLALA SOM BYVALEMU!!!!

hľadajúca

..možno sme len my ženy také.. Vyčítame si niečo, čo by mužov ako výčitku ani nenapadlo riešiť.. Berieme to hneď z tej druhej strany, že aké by to bolo nám, keby sme sa dozvedeli o nejakom telefonáte nášho priateľa s bývalou.. Že by nás to _poväčšinu_desne škrelo.. Že pre neho by to nebolo nič prečo by sme sa my mali urážať.. Skúsme byť niekedy ako oni...Je pravda že nerob druhému to čo nechceš aby robil on tebe..Ale..po dlhom zamyslení/možno aj po krátkom/ nie je to čisto o sebeckosti?

moniqa87

ziadna ti tu nevravi, ze ma doma supermana, kazda si uvedomujeme, ze ten nas nie je dokonaly a ma mnoho chyb, ale oproti tomu tvojmu sa to ani neda nazvat chybami(aby si netvrdila, ze so svojho robim supermana, tak ti vymenujem jeho chyby: nikdy nepride nikam presne nacas, vela veci berie na lahku vahu, vela veci si teda aj nechava na poslednu chvilu, no co ja viem co este, urcite by som nieco este nasla, ale toto je take najhlavnejsie, aby si si nemyslela, ze tu so svojho robim supermana) a fakt by som chcela vediet odkial beries, ze vsetci chlapi? ja som este takeho chlapa o akom pises ty uprimne ani nevidela, vlastne raz ano, spoluziacka ma podobneho chumaja a tiez s nim sprosta stale zostava...
ale preco stale pises, ze ti hovorime rozid sa? nikto ti to tu tak nepovedal, mnohe sice napisali, ze by to s nim nevydrzali, ze by o neho ani nezakopli a to im vycitat nemozes, ale nevraveli ti priamo rozid sa, tak sa tu s tym prosim ta neohanaj

cibulka

no nakoniec z toho vyslo ze mame problemy s frajerom, a vsetci mi tu hovoria ze je to debil s ktorym sa mam rozist ale oni maju asi idealne

teaa

prosím ťa odkiaľ stále berieš tie hlúposti, že všetci chlapi sú rovnakí a ostatní sú teplí... a že všetci chlapi sú takí... tak ten môj potom nie je chlap alebo čo???

cibulka

Viete aky su chlapy ja si nikoho neobhajujem..ale ked snimi zacnete nieco preberat bud ustupite vy alebo sa to vyvcholi do hadky a to robia vsetci chlapy..On si proste mysli ze stale ustupuje on ale pritom stale ustupim ja...

teaa

Tak ja sa nestíham čudovať... z cibulky je najväčší kritik aj obhajca jedného človeka zároveň... dúfam, že aspoň ty si rozumieš, lebo my ti zjavne nerozumieme...

krasava

Ja sa tiez cudujem, ze si s nim 5 rokov, mna by to prestalo bavit po par mesiacoch...Mala by si sa s nim porozpravat, pokojne mu povedz, co ti vadi a uvidis, co yi na to povie on. Zvyky sa zmenit daju, povaha len tazko.

moniqa87

tak ale s tym si u neho na zlej adrese, to si si za 5 rokov este nevsimla, ze su mu kompromisy ukradnute... tazko nariekat po 5 rokoch, ak chces take nieco riesit, tak v prvych mesiacoch, never tomu, ze sa zmeni, bud sa zmieris s tym aky je, alebo budes cely zivot trpiet