Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nic nejem a aj tak priberam

lucka

ale kala vy to asi nechapete..ide o to ze ak su zdrava nic ti to nepomoze.ja mam choru stitnu zlazu a priberam aj ked nejem.este mi je stale zima a som unavena...takze to je moj problem.ja nepotrebujem chudnut takze tio neviem poradit ale myslim ak si zdrava ten jod ti nepomoze schudnut ani nic

lucka

no da sa kupit v lekarni..od wallmarku si vypytaj bez lekarskeho predpisu..asi okolo 120sk stoji neviem..no ja si ho asi kupim ked mi ho baby radia

lucka

a ked ho beries mozes aj viac jest?ci aky ma vlastne ucinok?lebo ja by som chcela fakt nepriberat a jest ako normalny clovek.dakujem

kikulka

choď do iného mesta,pretože ak budeš liečbu odkladať,tal sa ti môže priťažiť...a ten jód vyskúšaj ,aj ja ho beriem

lucka

a kiki zatial si mam kupit ten jod ci nie?to vraj podporuje tiez cinnost stitnej zlazy lebo ten tyroxin je vlastne zasobarnou jodu pre organizmus..ale co je problem to je jedina detska endokrinologicka v nasom meste

kikulka

tomu ver,že nebola normálna....inak s tým spaním to mám podobne,so, stále unavená,ale čo už.....a naozaj zmeň tú lekárku,aby nebolo neskoro!Dúfam,že nájdeš dobrú