nic nejem a aj tak priberam

carenka

ahoj meriam 168 a vazim 78 kil mozte mi niekto povedat aka by mala byt moja idealna hmotnost?a ci mam nadvahu alebo som obezna?dakujem

lucka

a teraz som si este na internete pozrela viac priznakov pre znizenu funkciu stitnej zlazy a naozaj mi vela z nich sedi..aj unavena sa citim,slaba ,hned po skole si musim ist obcas lahnut spat,spavat chodim inak bezne okolo 9tej lebo dlhsie nevydrzim i ked v poslednej dobe je to uz lepsie

lucka

no a kikulka pristup tej tvojej prvej doktorky ta asi nebola normalna..krava...a ta moja nic so mnou nerobi a ini odbornici hned si to vsimnu..ze daco so mnou nie je v poriadku

lucka

a vlocka ja som na tom tak isto...ja tiez cvivim aj dost vela aj aerobic ale nic mi nepomaha.nedokazem schudnutt.ale zase by som aj pristala mat rovnako kolko vazim.ale potom musim jest fakt malo..a ked jem zarovno s rodinou tak priberam..prehovorim teda mamu a pojdeme za inou endokrinologickou..aj na krvne testy..

lucka

dakujeeem vam vsetkym za komentare..velmi mi pomahate..neviem kde je lubochna marfuska.ak mi mozes povedat tak prosim povedz.a baby co si myslite o tom jode?mam si to kupit?

marfuška

Dievčatá,ja chodím do Lubochne.Na pána doktora nedám dopustit,je velmi príjemný,vždy mi všetko vysvetlí.Lucka tá zimomravost može súvisiet so zníženou funkciou št.žlazy,pretože to patrí ku jednemu z hlavných príznakov hypothyreozy.V Tvojom prípade by som zmenila endokrinologičku,alebo ak to nemáš tak daleko objednala by som sa v Lubochni.

kikulka

lucka,prvá endoikrinologička bola fakt hnusná,pripadala mi až úchylná,chcela,aby som si vyzliekla podprsenku a dlho na mňa len hladela a potom,keď mi chcela prehmatať bradavky,tak som sa zdvihla,obliekla som sa a vynadala som jej do úchylky,na krk a uzliny sa mi vôbec nepozrela,krava jedna...Zobrala som od nej kartu a išla som k druhej a to sa nedá ani zrovnať,užívam Euthyrox a je to celkom v pohode,nie som úplne štíhla,ale môžem jesť koľko chcem a nepriberám...Radím ti,aby si tieť vymenila lekárku,na to máš právo

Vločka

a ešte som zabudla napísať, že aj mne ide hmotnosť veľmi, ale veľmi pomaly dole, teda skoro vôbec, aj malo jem, aj sa snažím pravidelne cvičiť a furt rovnaká váha :(