caute vsetci,ja mam takyto problem.denne zjem velmi malo.napriklad len jednu horalku a kusok vareneho,pol porcie a vecer zase este jednu sladkost...a to je vsetko.dokonca aj malo pijem a moja hmotnost sa mi stale drzi.co robim podla vas zle?preco nechudnem?
nic nejem a aj tak priberam
pocitajte si kalorie
dik dadka uz sa snazim:-)) od dnes
lucka preo nechudnes lebpo dve sladkosti ako napriklad dve horalky maju spolu okolo 3500 Kj to u zked zjes hranolky vyprazane meso a este ktomu niecoto je to iste takze radsej si daj ovocie zeleninu namiesto sladkosti a skus zvescit prijem tekutin vysledok zaruceny
verca ja to mam tak uplne rovnako.mozno aj ty mas dokakany metabolizmus a daco so stitnou zlazou
ahojte vsetci co chcete schudnut,aj ja som jedla len 3krat denne aj to malo len na obed normalne,ale to je zle treba jest kazde 3 hod trosku a vsetko ked mate chut na sladke tak aj to,ale len trosku uvidite ze kila pojdu dolu ,len treba vydrzat,zvykla som si na to a vahu mam stale rovnaku uz 1rok
Ahojte, meriam 168cm a vážim 70 kg!!! Snažím sa stále schudnúť, no nedarí sa mi. Tak som niekde čítala, že pomôže preháňadlo. Dnes som si bola kúpiť lieky FENOLAX a uvidím, čo to spraví. Je tam písané, že môžem po nich nastať chudnutie,nehnevajte sa na mňa, ale ináč to už nepôjde. Má niekto s preháňadlami skúsenosti? Napíšte prosím!!!
Ďakujem
ahojte. aj ja mam ten problem ze priberam aj z vody a uz neviem co mam so sebou robit.stravujem sa zdravo, jem vela ovocia, zeleniny, vobec nejem chlieb, potraviny kde su sacharidy v podstate drzim delenu stravu, vela pijem aj 4 litre za den, nejem ani vela sladkosti len niekedy si nieco zobnem ale som stale tucnejsia a tucnejsia a skutocne nerozumiem preco. co sa tyka pohybu tak toho mam vela lebo pracujem v talianku a kazdy den som na nohach 14 hodin a potom este idem aj tancovat, takze pohybu mam skutocne dostatok.pomozte mi ak viete ako lebo ja sa z toho asi zblaznim uz sa nemozem na seba pozerat a vsetci mi hovoria ake som prasa.je to skutocne hanba
mam taky problem,ze neviem schudnut nesportujem jem sladkosti a nemam pevnu volu najhorsie je ze aj moja dcera ma taky isty problem a neviem jej pomoct
aj tak to nedokazem...lebo som obycajny slaboch..hanbim sa sama za seba..a hanbim sa povedat i to ze som kedysi bola anorekticka..teda asi este aj som..:-(((