caute vsetci,ja mam takyto problem.denne zjem velmi malo.napriklad len jednu horalku a kusok vareneho,pol porcie a vecer zase este jednu sladkost...a to je vsetko.dokonca aj malo pijem a moja hmotnost sa mi stale drzi.co robim podla vas zle?preco nechudnem?
nic nejem a aj tak priberam
no neviem ako mathias 92 prišiel na to s tým rožkom a s tou vodou asi to bude zase nejaká super komerčná literatúra
mila lucka....ja len tolko na tvoju otazku...urcite by si mala rano jest poriadne,a ziadna sladkost..a cez den musis velmi vela pit...tekutin sa nevzdavaj,ked vela pijes tak sa ti z tela aj vela nadbytocnych latok dostane z tela....a este je aj take porekadlo,alebo prislovie,neviem co to je..... :na rano sa dobre najedz,s obedom sa podel s priatelom a veceru daruj nepriatelovi....a este nieco ,dala som si posielat nejake maily o tomto..a ak chces mozem ti nejake dobre rady poslat na mail...moja mailova adresa: saxofonia@azet.sk
problem je v tom, ze v dnesnej dobe mame tolko potravin na vyber, vsade naokolo same reklamy na jedlo, ze sme pod tlakom. sami musime prist na to, co nase telo potrebuje, aby fungovalo tak ako ma a aby sme citili, ze mu to dodavame. jedina cesta k chudnutiu je pocuvat svoje telo, jest pravidelne, v mensich porciach a pohyb. pit vela tekutin, okrem sladenych napojov a dzusov samozrejme. neprehanat to s pecivom, zato jest vela zeleniny, strukovin, ovocia....vediet, co do seba dostavame je dolezite. hoci je napr. jogurt bez tuku, pridava sa donho umele sladidla na nahradenie chuti, z ktorych sa pribera. ja mam pri svojej vyske 175 cm 55 kg.
vsetko sa da, ked clovek chce.
ja som rapidne schudla len ked som pravidelne cvicila alebo plavala a jedla striedmo,pila 2 l tekutin denne,atd., bez vlastnej aktivity,zmeny zivotospravy neschudnes, vzdy to bude len jojo efekt, hmotnost si musis aj udrziavat a to chce disciplinu, tak sa maju veci
nepozerala si na Prime Jste to co jíte? ja si to pozriem, aj ked nemam problem s vahou..ale tam su dobre rady, ohladom spravnej vyzivy...a tak..
ide to ked sa chce, pravidelne cvicit a neprejedat sa
tomuto hovoris nic nejem?! ved jes samy cukor tak sa necuduj ze neschudnes zamysli sa nad tym
Ahoj werca!akoby som ta poznala,lebo ten isty problem mam aj ja.lenze ja si myslim, ze je to metabolizmus, ktory si tak zvykol aspon u mna, ze na leto ked sa otepluje priberam, lebo metabol. sa spomaluje a mozem robit hocico a neschudnem a ked sa zacne ochladzovat, a mne to uz pride vsetko zufale a kaslem na to, tak zacnem sama od seba chudnut na svoju povodnu vahu!Cize aj psychika hra velku ulohu,no nie?U mna je to zacarovany kruh!!!
no tych sladkosti by si sa mala vzdat, jeste nieco zdravsie ... jogurty, kyslomliecne vyrobky, celozrnne veci, zelenina, ovocie .... a ani sport by neuskodil
Prosim vas poradte mi hned....Chcem schudnut 5kg mam 165cm a 55kg pribrala som ich od augusta takze chcem mat zase svojich 50kg.Za radu dakujem mozete napisat aj na moj twitty@atlas.sk