syndrom vyhorenia

vestica lubomira

Ahoj. Skúšala si terapiu podvedomia? Musíš zistiť čo to vyvolalo naozaj. Môže to súvisieť s dectvom a nie s prácou. Práca Ti len ukazuje, že problém máš. Je to zrkadlenie. Tu je moja stránka. Tam je to podrobne vysvetlené. vesticalubomira.wixsite.com

lenka_lnk

Pripomen si svoje hobby, co Ta bavilo napr. v detstve, v mladosti, ake si mala hobby a venuj sa. Urob nieco pre seba, plus nieco kde sa Ti vyplavia endorfiny, stanov si malicke ciele v tom a postupne sa zlepsuj, nastartuje Ta to urcitym novym smerom.

Adam znalec

Dnesna doba klaldie na ludi obrovske zodpovednosti /praca, rodina a pod/ a tito ludia maju pocit, ze to nezvladaju a ze ani nie su adekvatne ohodnoteni.. Vtedy vznika frustracia, z prace aj zo vztahov, a postupne prerasta do vyhorenia - nezaujmu cokolvek robit, nezaujmu sa na niecom spolocnom podielat.. Dava sa obrovsky doraz na jednotlivca, jeho ego a vyznam v spolocnosti a tym sa ludia sami seba uvadzaju do vyhorenia, lebo kazdy si uvedomi, ze nie je taky speciallny a "cenny" pre ostatnych, nez asa moze zdat podla lajkov a komentov na sietich. Polka mladych je vyhorena a nevedia sa toho dostat von. Na vine je sucasny pracovny aparat a socialne siete + nedostatok inych zaujmov a primitivnej radosti z toho, ze zijem, mam co jest a kde byvat.. Krasne spisane aj tu na blogu www.lepsia-erekcia....

elerig

Zdravim, ja som mal tri roky toto iste a tri roky som sa trapil pisem vam aby ste sa dozvedeli co mi pomohlo. Zacal som meditovat a za tyzden to uplne preslo. No nieje meditacia ako meditacia, clovek sa musi naucit sustredit ozornost na svoj dych. Ked sa vam to podari (mne to trvalo jeden den) tak citite ako sa vase telo uvolni a cim dlhsie meditujete tak miznu tie problemy. Je to cele o sustredeni, o pozornosti - ked sa sústredíte na myslienky , predstavy ktore mate v hlave vysava vas to.. lebo tie myslienky niesu naplnene a vy sa citite prazdny smutny a zda sa vam ze zivot nema zmysel. Ale ak svoju pozornost obratite neviem ako to nazvat :D na Bozsku iskru vo vas a nechate zivot plynut (v meditacii) spozorujete ako vam narasta vytalita pocit spokojnosti a zivot sa stava harmonickejsim. Ja som mal syndrom vyhorenia v tom najhorsom slova zmysle, bol som tri rat na psychiatrii a ziadne lieky mi nezaberali. Meditacia ma uzdravila za jeden tyzden! Ak sa vam nebude zo zaciatku darit sustredenie pozornost rozhodne to nevzdavajte je to len o cviku :) Teraz sa ucim meditovat v kazdej situacii aj pocas bezneho dna pretoze som nadobudol poznanie o to ako sa tvori realita A JE TO TO NAJLEPSIE CO CLOVEK MOZE UROBIT. Prajem krasny den.

malickasom

ja som to zazila... makala som, snazila som sa byt uspesna a nieco zlepsit v tej prehnitej firme, po veceroch som ostavala a napriek tomu mi ludia hadzali polena pod nohy, moja team leaderka si pisala seminarky a strkala mi este svoju pracu, nikoho nezaujimalo vyriesit nezmyselne problemy pre ktore sme nestihali a tak jedneho krasneho dna ked som bola obvinena ze som nespravila nieco co som spravila som sa pekne krasne zrutila, zbalila a odisla domov, vyplakala som sa a do tyzdna som dala vypoved a vybodla som sa na vsetko, uz ziadne nadcasy a odkrutila som si to najnutnejsie kym som sa nepresunula inam. Slecna co prisla po mne tak jej z toho po dvoch mesiacoch preplo tiez a vydrzala tak dlho ako ja kym dala vypoved.

george303

Jasne jasne jasne :D Ze syndrom vyhorenia :D to kto vymislel ??
A inak ponukam vyborne vyzivove doplnky vyrobene domorodym kmenom v amazonke , ciso na prirodnej baze a este aj BIO to je to najlepsie na trhu na syndrom vyhorenia :D Urcitče ma kontaktujte :D