poradte!prosim

bianka

ahoj, nechcem ta odradzat, ale je to ibna mentalita, iny sposob zivota, vsetko je ine. je kopec peknych a inteligentnych chalanov aj an slovensku. predstav si ze by si odisla od vsetkych svojich znamych, priatelov, rodiny... videla si film bez dcery neodidem? ako pekne isli na dovolenku a potom ju nepustil spat? je to len film, ale podla skutocneho pribehu. a je este kopec dalsich. prosim premysli si to. v arabii nemaju zeny dobe postavenie, su otrokmi svojich muzov, a nemaju ziadne prava.

sylvinka

no neviem... arab - nahodou nemaju to pravo mat viacej zien?? ci to mam zas pomylene...??? ale sakramensky dobre by som si to premyslela.. aj ked si zamilovana, ako si spominala..

babiatko99

ja ti poviem len tak arabian love mam kamaratku ktora na arba privelmi doplatila.nedala si poradit a vzala si ho za muža po 3 mesiacoch vztahu teraz on dostal slovenske občianstvo a ona zostala sama na mäkko ešte štastie ža s nim nezostala tehotna. už to bude pol roka čo ho ani nevidela a nepočula o nom a rozviest sa teraz nema s kym lebo ani policia ho nemože najst a zobral jej všetky doklady a ona nemože vycestovat zo saudskej arabie a byva tam sama v chatrči do ktorej ju zavliekol po sobaši.dovtedy mal dom s vyhladom kopu penazi.tak podla MOJHO NAZORU BY SI HO MALA NECHAT PLAVAT A NAJST SI RADšEJ NIEKOHO NA SLOVENSKU

maybe

co je to "nejaky ten cas"? ako nechcem znechucovat, alebo co, ale niekedy ludom nestaci ani cely zivot na to, aby spoznali toho druheho a je vela pripadov, kedy sa ti clovek zmeni o 180stupnov pred ocami..rozhodne co by som neurobila, je to, ze by som za nim v ziadnom pripade nesla..ci by som dovolila, aby on prisiel sem, to tiez asi nie..proste ja by som ich poslala kade lahsie..

anti arabian love

Tak urcite lepsie ako ten, aby si TY sla TAM! To teda nie! Sama ta budem tahat dole z lietadla :D...To by som bola zvedava ako by sa tu inak uplatnil...nieze by to koncilo tak ze ty si to odkamas niekde, a on si bude sunky valat...no sice ktovie...ale moc sem tych arabov nesackujte, bo nechcem raz do vzduchu vyletiet od nejakeho samoatentatnika...ja neviem dievca...rob ako myslis, ale urcite za nim nechod.