mam 19 rokov a bola som na dovolenke v Saudskej Arabii zamilovala som sa do 33 rocneho araba mali sme sex myslela som ze sa uz neozve ale on stale vola pise kupil mi letenku aby som dosla ze ma miluje..mam tomu verit?:(vas nazor
poradte!prosim
Hmmm, tak v tomto ti ja vážne nepomôžem. Chlapi sú všakovakí, či na Slovensku, alebo v zahraničí. Ale iné náboženstvo a mentalita robia svoje. Rozprávala si sa o tom aj s maminou?
ako ja viem co sa hovori aj ine skusenosti dievcat ale to sa dost zmenilo a s tymi zenami to si moze sejk dovolit nie obycajny clovek v arabii ci nejako tak som citala
Ja ti neviem, skôr zabudnúť... mala by si neskôr ťažký život. Dokázala by si sa napr. podeliť o svojho manžela s inými ženami? Chodiť oblečená v habite? alebo ako to nazvať? Veď akí sú to ľudia, keď považujú dobytok za niečo viac ako ženu?
pocuj ja chcem normalne nazory nie dristy nadrzaneho uchyla
citala som tu knihu aj film som videla.ja len asi som naivna ale lubim ho..preco mi vola pise mi a sex nebol len tzv. j*backa ale take ine to bolo..jezis ako sa mam spametat?
"Bez dcery neodidem" od Betty Mahmoodyovej. Skvele citanie! Tak si to precitaj, preberie ta to.