Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ake vino.....

Príspevok v téme: ake vino.....
usiko

Ahijte, ja viem, ze to tu nepatri...ospravedlnujem sa aj admin. ale neviem si rady...ideme ku kamaratovi, ma okruhle narodeniny, 35, je to vinvovy gurman...chceme mu kupit nejake vino...poradite mi nejake dobre vino, rocnik, podla coho hladat, co tam ma byt napisane...najlepsie cervene.....a tak do 250 SK za flasu...ak by sa dalo.....

mamita1

keď to mi príde ako také neslušné, že by som to odbila len nejakou poukážkou alebo by som sa ho na rovinu opýtala čo chce na sviatok. teda aké presne víno. rada by som to nejako vyriešila sama

jurajho

ak sa mozem do toho primotat, tak by som rad povedal svoj nazor na toto. ked je taky "vinkar" ako si to ty nazvala a spozna kvalitu tak byt tebou mu nic sama nekupujem. radsej by som sa jeho spytal ake vino by si zelal, lebo tito ludia fakt nemaju radi ked im vsetci nosia na narodeniny vino, lebo je to najjednoduchsie a nestoja za nic

krinka

keď sa v tom nevyznáš tak nekupuj...zožeň mu nejakú darčekovú poukážku do vínárstva alebo do nejakého e-shopu s vínom a nech si vyberie sám...alebo to stále môžeš urobiť tak, že sa ho spýtaš aké by chcel...

mamita1

potrebovala by som tak isto poradiť trošku s vínkom. ja ho pijem fakt len keď som donútená, že nič iné nie je, ja si dám skôr nejaké dobré pivko ale môj švagor je vínkar a bude mať teraz okrúhle narodeniny tak som premýšľala, že by sme mu mohli kúpiť nejaké lepšie víno a dať mu ho napríklad nejako pekne zabaliť...potrebovala by som ale poradiť s výberom práve toho vína lebo keby bolo na mne tak kúpim prvé sladké čo zbadám v obchode ale keďže on sa do toho dosť vyzná, bolo by mi to trápne :D

Petka 1981

Pekné vínka nájdete aj na stranke www.darceky-vino.sk Kamratka mi odporucila a som spokojna s vinkami co tam maju. Jednoduchy eshop kde najdes hned co hladas.

PetraSiskova

Určite nájdeš veľa ponúk Ja osobne by som odporúčala vybrať vínko na základe odporúčaní aj v mojej vlastnej skúsenosti na tejto stránke www.darceky-vino.sk ja tam nakupujem A som spokojná

AdamKrt

Bielemu sa tiez nevzpieram, ale ta cervena ma fascinuje. Tak by som si na nejakom pochutil. Kludne privitam tipy jak na cervene, tak biele... :)

Ked mne niektore vina pripadaju take nechutne horke, ze mam chut hodit do toho par kociek cukru :))))

alusinka

Velmi dobre cervene vinko za slusnu cenu je Mikulov (taky motylik tam je nakresleny ;) alebo bycia/medvedia krv ;)

Ja osobne mam radsej biele, ale tieto mi tiez chutia ;)

alusinka

Pokial to budes pit ciste, tak urcite nie ;) ale su taki experti co si do toho naleju kofolu a ine sladke veci a pak sa stazuju;)

Ale su dobre suche vinka, ktore su sladke ako med... ;) ladove

AdamKrt

Cervene sa mi paci a je i zdrave. Rad by som vsak nejake nasiel, co by mi chutilo. Prave sladke by mi vyhovovalo, ale samozrejme nechcem mat dunihlav.

Ked kupim, tak 1 flasku 0,7L. Ak vypijem, tak polovicu, maximalne tak 0,5L. I z toho moze byt hlavobol ?