Ahijte, ja viem, ze to tu nepatri...ospravedlnujem sa aj admin. ale neviem si rady...ideme ku kamaratovi, ma okruhle narodeniny, 35, je to vinvovy gurman...chceme mu kupit nejake vino...poradite mi nejake dobre vino, rocnik, podla coho hladat, co tam ma byt napisane...najlepsie cervene.....a tak do 250 SK za flasu...ak by sa dalo.....
ake vino.....
prekvapenie to už nebude ale tak vieš, keď mi aj povie čo presne chce aby som mu kúpila tak to si už rovno môže kúpiť aj sám. pre mňa to je jednoducho prejav neslušnosti. rozumiem, že každý to berie inak ale ja to chcem spraviť takto a hotovo. a mne už je potom jedno, kúpim mu aj tri rôzne od tej značky v nejakej kazete alebo čo, jedno z toho dúfam mu aspoň zachutí, keď už nie všetky
to uz by si potom podla mna mala uplne jedno ci sa ho priamo spytas ake vino by chcel alebo sa ho spytas len na znacku. aj tak uz bude vediet co mu ides kupovat, prekvapenie z toho nebude ale ty to aj tak stale mozes pokazit tym, ze vyberies zle. tiez mu nemusi chutit kazde jedno vino z tej znacky, ktoru ti povie, je to strasne diskutabilne ale ved rob ako myslis
tak potom máme na to asi dosť rozdielne názory :/ mne to nepríde ako darček poriadny keď sa na to musíš človeka spýtať. ale tak keby som spravila kompromis a že by som sa ho spýtala napríklad na značku a potom by ste mi pomohli vybrať?
Podla mna je dosta tazke vybrat takto vino pre niekoho kto si na tom dava zalezat, respektive ma taku vycibrenu chut na to. Zase na druhej strane si myslim, ze ked je vino kvalitne tak nie je dovod preco by mu nechutilo ale pre kazdeho znamena kvalita nieco ine. Niekto ma rada vino za 10 eur, niekto potrebuje za 20 a niekto aj za viac
veď ti píšem aby si mu dala tú poukážku nejakú...tým nič nepokazíš, nemôže sa na to ani uraziť, môže si vybrať aké víno on chce...to je taký dokonalý kompromis...
osobne si myslim, ze je ovela menej neslusne ked sa ho na to priamo spytas ako keby si mu mala kupit vino, ktore mu nebude chutit. ono vies, nemusi byt ani lacne ale to tiez nie je zaruka toho, ze bude dobre alebo, ze mu zapasuje. kazdy clovek ma ine chute a pokial ty absolutne netusis ake ma on rad, suche alebo ine tak je to dost problem. tazko sa potom aj radi ake vino by bolo vhodne
onmouseover%3Dalert%28%27aaa%27%29
%3cscript src=www.example.com