Ahijte, ja viem, ze to tu nepatri...ospravedlnujem sa aj admin. ale neviem si rady...ideme ku kamaratovi, ma okruhle narodeniny, 35, je to vinvovy gurman...chceme mu kupit nejake vino...poradite mi nejake dobre vino, rocnik, podla coho hladat, co tam ma byt napisane...najlepsie cervene.....a tak do 250 SK za flasu...ak by sa dalo.....
ake vino.....
no ak by ste chceli ochutnat nejake kvalitnejsie ovocne vino tak mozem odporucit napriklad sipkove, to je vynikajuce zo skalice, co som pozeral tak ho maju aj na tej stranke vino-stojany co tu spominali, maju ich tam viac od nich na vyber tak skuste. to isto bolehlav nebude ;)
mali sme už aj pár ovocných vín ale skôr sme koštovali jahodové a viem, že sme mali ešte čučoriedkové také na koštovku ale to boli všetko skôr také domáce výroby takže to práve boli tie bolehlavy a už sa takým vyhýbame :D :D ...
mne napriklad chutia hrozne tie ribezlove vina a take ovocne, take ste uz skusali? :) tie su sice sladsie ale ked je kvalitne a dobre urobene tak z neho ani hlave neboli, to mam osobne odskusane :) ak by chcel niekto namietat, ze ovocne su bolehlav :D
áno, ešte v ten deň poobede sme mu to zobrali, nechcela som zbytočne čakať. veď oslavovať sme oslavovali už pred tým a nechcela som aby mali pocit, že musia kvôli nám zase niečo chystať, tak sme sa tam len tak na otočku stavili :) dosť veľké to inak ale prepáč nenapadlo mi to odfotiť :/
najlepšie by bolo červené ale keď koštujeme tak koštujeme takže je nám to prakticky aj celkom jedno...cenovo asi tiež...keď je drahšie tak si kúpime iba jedno za nejakú dlhšiu dobu, ide nám o ten zážitok hlavne...
tak potom dobre, ste mu to aj sli hned zaniest? a lubilo sa mu? fotku nemas? ake velke to bolo?
poradime v pohodicke ale biele, cervene, ruzove? cenova kategoria?
mohli by ste mi poradiť nejaké dobré vínko? budeme mať s priateľom výročie, tretie a radi si ideme sadnúť von a ochutnávame nové vína, nové chute, u nás už máme všetko obehané tak by som bola rada ak ste mali nejaké tipy ešte pre nás :)
vieš čo to som sa aj ja čudovala ale bola som hrozne rada, aspoň sme mu to mohli hneď zaniesť :D no keď si vezmem, že jeden deň som to objednala, na ďalší deň mi prišlo, že už to odovzdali kuriérovi a na ďalší deň mi už aj volal kuriér a doviezol mi to, takže prakticky to boli dva dni
to ti ale nejako skoro prislo nie? kedy si to objednavala?
presne viem, ktorý myslíš, ten je fakt pekný...neboj sa podľa mňa keď potom za ním prídete s týmto tak aj zabudne na to, že na oslavu ste mu nič také nedoniesli :D ono mohli ste to mať hneď keby ste išli tam hneď k nim na tú predajňu, tuším v lučenci ju majú ale neviem odkiaľ ste :D