Az sa trasiem od placu, je mi strasne, akurat dosli vysledky z mojho pap testu a zistili, ze som bola vystavena virusu HPV. Okrem manzela a panica som nemala nikoho. Trapi ma obcasne svrbenie a palenie posvy. Co robit? Ako som sa mohla nakazit? Dostanem rakovinu? Vraj o rok mam prist na pap test zase...Mozeme sa s muzom este milovat? Treba pouzit kondom? Je mi priserne, paneboze, toto som necakala. Co povedat muzovi? Musi ist na vysetrenie aj on? Ma to on?
HPV
baku--- ja som citala, ze to je aj tak ucinne "len" na 95-96percent zien.
ano a ta vakcina je aj prehnane draha si myslim.
damian, nie sme sproste, aby sme niecomu naleteli, ja zijem v USA a mam info z prvej ruky ohladom tej vakciny, je na trhu velmi kratko, preto byt som si ju pichnut nedala a nevie sa dopodrobna, ci je vobec ucinna...Tak radsej napis, co vies o hpv ty, nie?
baku, pap ster sa odporuca robit, ked si fit, ale nie je problem aj s mykozou, jasne, ze ti to mozu urobit. Vysledky som mala minuleho roku za tri dni, tohto roku za tyzden, na SR sa asi caka dlhsie (par tyzdnov).
Dievcata, ked jedneho pekneho dna budem mat dieta, odmala mu budem vstepovat do hlavy, aby davalo bacha na to, s kym sa vyspi...
ja nejak neverim na vakcinu proti rakovine.. vsak sami nevedia aky to ma ucinok, len predpokladaju.. ako mozu z dlhodobeho hladiska zhodnotit aj negativne ucinky a dopad na telo a organizmus ako taky.. no nemozu.. jasne ze je to reklamny tah a ide o prachy.. netvrdim ze chcu vedome ublizovat, aj ked v dnesnej dobe by sa clovek necudoval nicomu.. ale podla mna to nemozu vediet zarucit.. das sa ockovat za tazke prachy a nebudes mat hpv.. mozno som slabo informovana.. ale kolko to testovali a na kom, na akych zenach? ... ak sa mylim opravte ma..
zhrozena, zinok, selen a probiotika radim kazdemu z dovodu, ze nam v normalnej strave chybaju. Ak potrebujes viac na kontrolu virusov, prostriedky som zoradil podla ucinnosti. Jeden z nich okrem uvedenych by mal stacit.
Ja by som isiel s astragalusom, ten nie je navykovy ako echinacea. Alebo s aloe.
A v najhorsom je tu este chaparal.
baku--na vysledky sa caka aj tri mesiace, zevraj su to velmi zdlhave a drahe vysetrenia
damian -- no a co, ked to prevadzkuju oni?tu ide o tie info o tom viruse..
ja idem zajtra na gyndu.. a dam si robit ten test.. mam sice teraz nejaky kvasinkovy vytok.. tiez mam len 1 partnera a prveho.. kolko trva kym prijdu vysledky? myslite ze teraz ked mam vytok ma moze lekarka testovat aj na to?
btw. zhrozena, preco sa bojis povedat to manzelovi ?
Furt mi to je ale cudne, ze sa mi to prejavilo az teraz, neviem si pomoct, pritom ma nepodviedol ani ja jeho. Tak neviem odkial sa to naraz nabralo.
baku, kedze je to virus, liecit sa to nijak neda. U chlapov tu tie vysetrenia ani nerobia, lebo muzom to z velkej vacsiny nic nerobi, ten virus. Kur.. a potom my zeny trpime!!!!!!!Chalan sa opyta baby, ci ma aids a ked nie, ide do sexu s nou!!! A ja, co som predtym mala len panica, tak som sa bala, aby som nechytila nieco, som adeptka na rakovinu!!! (teda, dufam, ze nie), ale se.. ma to.