orálny sex

Príspevok v téme: orálny sex
biela mačka

Neviem, či je to vhodný príspevok pre túto stránku, ale napriek tomu vás skúsim požiadať o radu. Mne sa páči, keď priateľovi poskytnem orálny sex. Síce ma o to nežiada, ale mám radosť, keď pri tom slastne vzdychá. Ja by som tiež veľmi rada bola láskaná ústami a jazykom od neho, no ziaľ za tri roky čo sme spolu, to spravil len dva razy, aj to veľmi krátko. Bola tam nejaká pusa, krátke oblízanie jazykom. Mala som pri tom orgazmus a tak si veľmi prajem, aby mi to priateľ robil častejšie. On mi to vraj nechce robiť preto, aj keď som mu povedala, že sa vtedy výborne cítim. Vraj v sexe sa nemá robižť to, čo druhý partner nechce. Ale veď ja nemám predsa v mojej jaskynke jedovaté hady aj dodržiavam hygienu. A tak som smutná, že ma priateľ nechce takto potešiť.
A DNES MI PRIATEL POSLAL TUTO SPRAVU:
Dnes ráno začínam pociťovať dosť vážny psychický problém a vôbec s tým nie som spokojný. Začínam mať strach a dokonca sa prvýkrát na teba neteším, hoci sa tešiť chcem. Spôsobil to ten posledný víkend s tebou a ten tvoj veľký psychický nátlak na mňa s tvojou tvrdohlavou túžbou po oráli. Ak s týmto neprestename, alebo sa niečo nezmení, môže sa stať, že budem mať strach zo sexu úplne. Píšem toto včas na to, aby sme začali rozmýšľať, či to naozaj takto chceš, lebo bude zo mňa troska.

Ty si vôbec neuvedomuješ jedno základné pravidlo, ktoré je aj v tých knihách, ktoré tak veľmi chceš, aby som ich čítal: S každým aktom musia súhlasiť obaja. Prečo ťa toto dosť dôležité pravidlo nezaujíma? Teraz cítim, že toto, čo sa tam píše, nie je na parádu. Možno, že sa z toho vyspím, ale momentálne som v takom psychickom stave, že tvoju mačičku nechcem vidieť. Je to v poriadku? Nehnevaj sa na mňa, že ti to takto píšem, ale teraz začínam pociťovať, ako zle na to ideš. Radšej mi nedávaj povinne čítať, ako to ženy majú radi a ako to muži radi robia, lebo teraz sa cítim aj menejcenný. Radšej si nájdi článok, čo musíš urobiť, aby som ti to robil rád. Na iné sa už ani nezameriavaj.

Píšem toto aj preto, aby si si uvedomovala, ako bezohľadne myslíš iba na seba a neberieš ohľady na mňa a čo mi (nám) to spôsobuje. Nemysli len na seba! Nie som zo železa alebo stroj, ktorému môžeš hocičo rozkázať. Som tiež z tela a duše a aj moja duša je rovnako zraniteľná bezohľadu na pohlavie. Možno len stačí nájsť spôsob, akým na mňa pôjdeš. Ver tomu, že mne neprekáža tvoja túžba, ale spôsoby, ako to prejavuješ, až to vyvoláva vo mne odpor aj proti mojej vôli. Robiš to naozaj zle.

gaba

To ti ani chrbat nepomasiruje? Nie je on trochu sebec? Ty ho mas spravit ustami a ked to chces zase na oplatku ty, tak ho do toho nutis????? Neviem, ale to mi pride naozaj cudne.

biela mačka

Tam sú aj iné problémy. ked ma boli chrbat a poprosim ho, nech ma pomasiruje, tvari sa velmi nestastne a povie, nech si dam tabletku. Alebo ma zacne masirovat tak silno, ze chcem radsej koniec. A tiez nevie pochopit, ze mi prekaza prievan.

Werewolf

Mno neviem ako ostatni muzi, ale myslim si, ze oralne uspokojenie asi uplne bezne patri do inventaru kazdeho muza. Dokonca si myslim, ze vacsina muzov (ak nie vsetci) po tom tuzia. Nerozumiem teda, preco sa mu nechce.

joli

ahoj biela macka,ja si myslim ze tvoj priatel je velmi uprimny a citlivy clovek a na vasom vztahu mu dost zalezi,ked ti dokazal napisat taku otvorenu spravu.Chlapi obvykle (aspon moja skusenost) neradi rozpravaju o tom co citia vo vnutri,preto myslim ze by si si to mala vazit,ze ten tvoj je taky. A vztah nie je len o sexe,sex je krasny ale je to len "ceresnicka na torte",nie co krasne co patri do vztahu,ale co nie je prvorade. Zda sa mi dost sebecke,ze nutis partnera do toho co mu nie je prijemne.Predstav si cinnost ktoru neznasas (nemusi sa tykat sexu),a zober si ako by si sa citila kebyze niekto na teba nalieha aby si ju robila. A s tym ze si mu dala citat clanky..nehnevaj sa ale byt nim tak sa urazim a pekne ma to zrani,citila by som sa ako neschopny blbec..Ak sa normalne milujete a uspokojuje ta to tak z toho nerob vedu.Moj priatel tiez miluje ked ômu to robim pusou",ale ja zas az tak mie.Paci mi ked je z toho vzruseni,nie kedy mu to aj mam chut urobit,ale vacsinou mi to vadi;vadi mi ta chut.(a to ze si sa necitila-to vies,clovek ma sam seba akosi prirodzene rad).A ked on po tom tuzi a zacne mi to "nenapadne a hravo" hovorit tak 5krat za den,tak mam potom k tomu taku averziu ze mu to v ten den uz nedokazem urobit vobec.Vzdy mu hovorim"milacik nehovor mi o tom,z mozno ta prekvapim sama od seba".A on respektuje ze sa mi do toho moc nechce a som mu za to velmi vdacna. A keby na mna talcil,tak by som mu asi dala navyber-bud nech prestane alebo nech si najde inu "lepsiu". Ak ti na nom a na "tom",tak velmi zale zi,prestan o tom hovorit,ved on vie po com tuzis,a mozno po case ti urobi radost.. A ak nie budes sa stym musiet vyrovnat..Skus sa zamerat skor na jeho vlastnosti a dusu a na to krasne..ako na to co ti v sexe "nedava"..

marecek

u nas je to skor opacne partnerka nechce oral lebo sa strasne rada bozkava a pozera do mojich ze craj peknych modrych oci :) ja viem samochvala smrdi ale to povedala :) ale ked ho zacne robit ona... 7 nebo... raz som ju ukecal a dost sa jej to pacilo podla vzdychania tak neviem :) by ma najradsej mala asi vsade :)

**

ahoj biela mačka. ja som ti sem písala ako jedna z prvých. odvtedy sa to tu akosi dosť rozmohlo. ja si stojím za tým, že sa správa ako sebec, teda z tej správy to tak vidieť, ale nie preto, ako to tu niekto písal, že ti to nechce urobiť, ale z toho postoja v tej správe, zo správy vidieť, že myslí len na seba. znovu tvrdím, že by si sa s ním mala poroprávať otvorene a úprimne, a ani tak nie o či ti to urobí, ale či mu na tebe a ako veľmi záleží:)
píšeš, že ti povedal, že mu je to kyslé a horké, aj môj priateľ to tvrdí o mne, ty tvrdíš, že dodržiavaš hygienu, aj ja dodržiavam, ale ja mám aj zdravotné problémy. za normálnych okolností by to naozaj nemalo byť kyslé, možno máš nízke ph v pošve, čo tebe vôbec nemusí spôsobovať žiadne zdravotné problémy, iba občas bolesť pri styku, ale ani to nemusí. skús zájsť ku gynekoligičke a spýtať sa jej či tam dole si naozaj úplne zdravá, lebo aj malé množstvo baktérii môže spôsobovať, že tvojmu drahému nechutíš. ale ak si v poriadku je naozaj na zváženie, či hovorí pravdu a nie je to len jeho výhovorka. skús a daj prosím vedieť. alebo teda, mne gynekolog poradil, aby som namiesto intímnych ženských gelov používala detské mydlo z olivového oleja. lebo naozaj by si nemala byť tam dole horká a kyslá
veľa šťastia prajem

biela mačka

a tiez som povedala, ze po tom tuzim pocas pozerania stanice Blue Hustler - chlap to tam robil zene, priatel vsak miesto venovania sa mojej macvicke civel na obrazovku. A takisto - co je asi dolezitejsie ako oral - ked ma boli chrbat a poprosim ho, nech ma pomasiruje, tvari sa velmi nestastne a povie, nech si dam tabletku. Alebo ma zacne masirovat tak silno, ze chcem radsej koniec.

biela mačka

E-mail som skopirovala z dovodu, aby ste mi presne poradili, co treba robit. A vobec na neho netlacim - to len minuly vikend som mu to viac razy spomenula a dala mu precitat jeden clanok. A tyzden predtym som mu do obalky dala dva clanky z internetu. A nehovorim to "Musis mi spravit oral," ale napriklad: "Ako psicek prejavi radost, ked uvidi macicku, ktorú má rad?"