orálny sex

Príspevok v téme: orálny sex
biela mačka

Neviem, či je to vhodný príspevok pre túto stránku, ale napriek tomu vás skúsim požiadať o radu. Mne sa páči, keď priateľovi poskytnem orálny sex. Síce ma o to nežiada, ale mám radosť, keď pri tom slastne vzdychá. Ja by som tiež veľmi rada bola láskaná ústami a jazykom od neho, no ziaľ za tri roky čo sme spolu, to spravil len dva razy, aj to veľmi krátko. Bola tam nejaká pusa, krátke oblízanie jazykom. Mala som pri tom orgazmus a tak si veľmi prajem, aby mi to priateľ robil častejšie. On mi to vraj nechce robiť preto, aj keď som mu povedala, že sa vtedy výborne cítim. Vraj v sexe sa nemá robižť to, čo druhý partner nechce. Ale veď ja nemám predsa v mojej jaskynke jedovaté hady aj dodržiavam hygienu. A tak som smutná, že ma priateľ nechce takto potešiť.
A DNES MI PRIATEL POSLAL TUTO SPRAVU:
Dnes ráno začínam pociťovať dosť vážny psychický problém a vôbec s tým nie som spokojný. Začínam mať strach a dokonca sa prvýkrát na teba neteším, hoci sa tešiť chcem. Spôsobil to ten posledný víkend s tebou a ten tvoj veľký psychický nátlak na mňa s tvojou tvrdohlavou túžbou po oráli. Ak s týmto neprestename, alebo sa niečo nezmení, môže sa stať, že budem mať strach zo sexu úplne. Píšem toto včas na to, aby sme začali rozmýšľať, či to naozaj takto chceš, lebo bude zo mňa troska.

Ty si vôbec neuvedomuješ jedno základné pravidlo, ktoré je aj v tých knihách, ktoré tak veľmi chceš, aby som ich čítal: S každým aktom musia súhlasiť obaja. Prečo ťa toto dosť dôležité pravidlo nezaujíma? Teraz cítim, že toto, čo sa tam píše, nie je na parádu. Možno, že sa z toho vyspím, ale momentálne som v takom psychickom stave, že tvoju mačičku nechcem vidieť. Je to v poriadku? Nehnevaj sa na mňa, že ti to takto píšem, ale teraz začínam pociťovať, ako zle na to ideš. Radšej mi nedávaj povinne čítať, ako to ženy majú radi a ako to muži radi robia, lebo teraz sa cítim aj menejcenný. Radšej si nájdi článok, čo musíš urobiť, aby som ti to robil rád. Na iné sa už ani nezameriavaj.

Píšem toto aj preto, aby si si uvedomovala, ako bezohľadne myslíš iba na seba a neberieš ohľady na mňa a čo mi (nám) to spôsobuje. Nemysli len na seba! Nie som zo železa alebo stroj, ktorému môžeš hocičo rozkázať. Som tiež z tela a duše a aj moja duša je rovnako zraniteľná bezohľadu na pohlavie. Možno len stačí nájsť spôsob, akým na mňa pôjdeš. Ver tomu, že mne neprekáža tvoja túžba, ale spôsoby, ako to prejavuješ, až to vyvoláva vo mne odpor aj proti mojej vôli. Robiš to naozaj zle.

katika88

Biela macka urob toto: Povedz priatelovi bud sa zmenis alebo s tebou koncim! Daj mu proste ultimatum a ked sa nebude chciet zmenit tak ho posli do kelu, mozno po case zisti ako velmi mu chybas a znesie ti aj modre z neba len aby si sa k nemu vratila, take veci sa stavaju, ze chlap sa uvedomi az ked zisti o co prisiel.Takze nemusi to este dopadnut tak ze ostanes sama, musis to skrátka risknut.Inak budes iba nestastna.

lenka2

macicka, ten chlap si ta nezasluzi...
milujuci by spravil vsetko a ak by aj nebol ten naj v posteli aspon by sa snazil zlepsit, alebo urobit nieco cim by ta potesil. a ked na teba vystekol ze bude s tebou nuda... radsej sa poobzeraj niekde inde, hadam nechces byt cely zivot nestastna a mat pocit viny ze chces nieco co on nie.

blanche

no jéééémine...trošku to poznám...a preto hovorím...je to sebectvo..pretože muž ktorý ľúbi...spraví aj nemožné aby uspokojil ženu...ak to tak nie je...nestojí zato...prežila som niečo podobné...no napriek tomu že on mal záujem stretnúť sa, ja už nie: ja chcem chlapa ktorý pochopí moje túžby... a nebude ma viniť, čím skôr sa na neho vykašleš, tým lepšie..je to obyčajný manipulátor

biela mačka

a stále rozpráva, že ma ľúbi ... ja som nechcela ísť v lete do Tuniska - môj bratranec tam totiž dostal nepríjemné žalúdočné problémy - a priateľ na mňa do telefónu vyštekol, "S tebou bude riadne nudný život!" A ešte mi nappísal: "Do Tuniska pôjdem, ale nie sám!"Mala som mu aj ja vtedy povedať, že aj s ním bude nuda - zase v inej oblasti?

lenka2

mačička kasli na takeho chlapa, ked si nesadnete teraz tak potom to bude len horsie. a vobec si nemysli ze si na vine ty, že stale do toho zabrdas.
nie je nic zle na tom ze tuzis po jeho jazycku, aj moj priatel si vsimol ze takto mam ovela lepsi orgazmus a dokonca sa citi strasne hrdo ked ho dokaze privodi aj 2x za sebou. ten tvoj je nejaky cudny, len to co sa jemu paci...a pomasirovat chrbatik je tiez skvely relax a pomaha aj ked ta boli. mojmu prriatelovi hocikedy pomasirujem ked je unaveny z roboty a tiez mi to vrati ked je zasa bolavi ten moj a nie len vtedy.
chalan by mal chciet sam ti vyhoviet aj bez toho aby si mu to povedala. ale ak sa tvari urazene ked ty mu to aj povies, asi by sa mal viac snazit a ie urazat....

elka

A ešte niečo..... nie je to jediný chlap na svete!!!! Je ich strááááááááááášne veľa ktorý by ti z radosťou vyhoveli. papa

elka

Jednoznačne kopačky...Keď sa neviete teraz dohodnúť čo bude neskôr??Alebo sa chceš celý život prispôsobovať len ty partnerovi? Ak teraz nepozná kompromis, tára si len svoje, to môžeš čakať aj v budúcnosti.

eviak

kasli na neho. sak toto nie je normalne aby sa takto urazal. ked je sebec v posteli, neskor to prejde aj do inych oblasti zivota.