chalani, ktori mate vyhrady ku krivym noham? zdaju sa vam skarede? ja mam myslim ze krive :( bo vacsina bab ma z vnutornej strany lytka ece nejaky sval abo co to je... no ja ich mam taketo: img257.imageshack.us ale je to trochu tmave.. prosim vas, napiste mi vas nazor, lebo sa hanbim nosit sukne a kratke nohavice :(
krive nozky :(
Nie su krive, len nohy vyzeraju uuuplne inak, ked su tu opatky...
pocuj ty si vazne sibnuta? prepac z aten vyraz? ale nic ine ta netrapi len tvoje ak$oze krive(pritom su uplne normalne, nicim nevybocujuce z priemeru)nohy? a co by si riesila neskor, kebyze nahodou nemozes chodit?? vsak bud rada, ze ta nesu..ach jaj, vy nastrocni riesite take kraviny.....
dakujem pekne :) aspon trosku si mi dvihla sebavedomie :) sice je to tazke, si to nevsimat, ale co uz. sme taki, aki sme. uz sa to zmenit neda, nic sa s tym neda robit nom. :(
Podla mna mas pekne nohy aj ja by som take chcela. Radsej hentake malilinko krive ako ja ked mam zasa cudne obrastene tukom kolena.(lytka mam pekne) a tiez preto nenosim sortky ani sukne len tristvrtove nohavice. Ty si v pohode mozes dat kratku suknu.FAKT!
mas pekne tvarovane nohy,len trochu krive,ale prave tym ,ze ich mas pekne tvarom tak to sa strati....nemysli uz na to...aj tak tym nic nevyriesis,lebo krive nohy sa nedaju napravit a ty sa zbytocne trapis...
...su aj taky ktorym sa take nohy pacia...
ale,az take krive ich nemas...len mysli v meste na nieco ine...a nie nea to ako si ich niekto obzera...nezabudaj,kolko ludi tolko chuti...
dakujem moc :) no mne nie, neviem preco :( hanbim sa chodit po meste v kratkej sukni, v kratasoch. ale inak sa to ani v tomto teple neda :( vsade, kam sa pohnem, mam pocit, ze kazdy si obzera moje krive nohy :( cim to je? ani moji rodicia, ani stari rodicia nemaju krive nohy :(
mne sa osobne tvoje nohy pacia,ale mas ich trochu krive,ale nie je to az take strasne...inak pekne stihle...
tak dam este raz fotku img244.imageshack.us