chalani, ktori mate vyhrady ku krivym noham? zdaju sa vam skarede? ja mam myslim ze krive :( bo vacsina bab ma z vnutornej strany lytka ece nejaky sval abo co to je... no ja ich mam taketo: img257.imageshack.us ale je to trochu tmave.. prosim vas, napiste mi vas nazor, lebo sa hanbim nosit sukne a kratke nohavice :(
krive nozky :(
inak ja na tej fotke nič nevidím, mne ju zobrazí úplne čiernu D:
ale to môže byť aj po starých rodičoch nie?
nie, nasi nemaju krive nohy. a mam mladsiu sestru, a ta ich ma pekne. ona ma aj zvnutra nohy take sirsie lytko, nie jak ja...take, jak ma vacsina bab
prebalovanie? hej, to kedysi sa hovorievalo na dedinach tusim, ze decka treba zabalovat silno aby nemali krive nohy. ale je to hlupost. mozes decko neviem ako prebalovat, ale ked ma raz v genoch ze bude mat krive nohy, tak ich mat krive bude.
no za tuto odpoved by si dostala na medicine "1" s hviezdickou....:DDDDD
resp geneticka predispozicia???hmm???
mila mirka23, kolkoze mas rockov, ked u davas taketo vyhlasenia, ako sa ziskavaju krive nohy??? idem sa usulat od smiechu...hovori ti nieco genetika???...
Áno, veľa na tom záleží. Preto sa bábätká zabaľujú na začiatku na pevno, aby mali rovné nohy. Moja sestra má dva deti. S prvým synom jej pomáhala mama, zabaľovala ho atď.(má rovné nohy) a druhé dievča sa narodilo v Amerike, tam mali iba Pampersky a nedbali na to. Teraz má 8 rokov a má nohy do X.
Takže môže to byť zabaľovaním, alebo sa dajú aj krivé nohy získať ak si hrala hokej alebo jazdila na koni:)