chalani, ktori mate vyhrady ku krivym noham? zdaju sa vam skarede? ja mam myslim ze krive :( bo vacsina bab ma z vnutornej strany lytka ece nejaky sval abo co to je... no ja ich mam taketo: img257.imageshack.us ale je to trochu tmave.. prosim vas, napiste mi vas nazor, lebo sa hanbim nosit sukne a kratke nohavice :(
krive nozky :(
mirka, takze mam krive nohy? preto, ze ma zle zabalovali?
akoze ty ci vymyslas helohelo.aj ja mam take nohy, a co ma byt?? mne frajeri vraveli, ze sa im to mensie zakrivenie paci:)ze je to sexy..btw,..je to cisto o charaktere cloveka a jeho fluidue, anie o nohach..akoze sorry ak by ta nejaky chalan nechcel kvoli tomu ze nemas super rovne nohy..tak niet o com..vsak ked povyrasties a zmudries, pochopis, ze sa nemas trapit kvoli debilinam...a byt sebavedoma a hrda, ze vobec chodis, sa tie zmenia priority...
ak mas problem, ze sa ti zdaju chude, zacni posilovat, tam ti casom ten pekny sval narastie ;-) ale je to tvrda drina, ale budes mat peknucke lytka :) ... ale nohy nemas krive, nemusis mat koli tomu problemy :))
prosim, este niekoho nazor :( stale mam pocit, ze ked niekam idem v sukni alebo kratasoch, tak vsetkych oci spocinu na mojich nohach :(
chalaniii, mozte sa vyjadrit k tomu? :(
no tie tvoje nohy už vyzerajú trochu ako "o" neviem, nme sa nepáčia krivé nohy ani na chalanoch ani na babách, ale ak máš odvahu, tak si daj aj šortky aj sukne
napodobne, mne tiez vsetky odstavaju, pretoze mam chude lytka ale tak co uz. ale nejak ma to netrapi.