chudnutie pre miselku

barbinka

miselka: ja som to presne dodržiavala len tri týždne , potom som si to upravila podľa seba. to dodržujú do konca tie ženy, ktoré majú tých 80 kg. my sme iná váha, takže to je v pohode. len u nich ide rýchlejšie dole, lebo má ísť z čoho.

barbinka

miselka: no táto diéta je dobrá v tom, že si navykneš na to stravovanie veľmi rýchlo, nie je to vôbec strašné, proste sa to dá. tiež by som nevydržala kebyže mám byť celé dni na šalátoch a ovocí. ani neviem ,kde začať. hmm, športuješ nejako?

miselka

hej takych 5 kilov by uplne stacilo..apson nieco je dobre. ja tiez nejake diety som nikdy drzat nechcela, pretoze po prve som nikdy nivydrzala a po druhe vzdy to boli len take kde je zaruceny jojoefekt

barbinka

nikdy som nedržala žiadne diéty, ale teraz som začala 90 dňovku a išlo to dole. aj keď som si ju prispôbila sebe. ja chcem ísť na váhu 55kg a tebe stačí dať dole iba 5kg aspoň podľa mňa. alebo máš inú predstavu? povedz mi.

barbinka

nechcela som písať tam a martina moc nemusím, aj keď má niektoré dobré rady, lenže on je chlap a mužov sa chudne troška inakšie. takže začneme...