tu ti napíšem ako som schudla
chudnutie pre miselku
miselka: čiže si na výške a máš skuškové, hej? koľko máš rokov?
ako si si to upravila?
vies obcas, ale teraz sa to vobec neda. asi nablizsie dva mesiace. stale len pri knihach sediet
miselka: ja som to presne dodržiavala len tri týždne , potom som si to upravila podľa seba. to dodržujú do konca tie ženy, ktoré majú tých 80 kg. my sme iná váha, takže to je v pohode. len u nich ide rýchlejšie dole, lebo má ísť z čoho.
miselka: no táto diéta je dobrá v tom, že si navykneš na to stravovanie veľmi rýchlo, nie je to vôbec strašné, proste sa to dá. tiež by som nevydržala kebyže mám byť celé dni na šalátoch a ovocí. ani neviem ,kde začať. hmm, športuješ nejako?
a nad tou 90.dnovou som uz tiez uvazovala, lenze to je strasne dlho. kto by to vydrzal
hej takych 5 kilov by uplne stacilo..apson nieco je dobre. ja tiez nejake diety som nikdy drzat nechcela, pretoze po prve som nikdy nivydrzala a po druhe vzdy to boli len take kde je zaruceny jojoefekt
nikdy som nedržala žiadne diéty, ale teraz som začala 90 dňovku a išlo to dole. aj keď som si ju prispôbila sebe. ja chcem ísť na váhu 55kg a tebe stačí dať dole iba 5kg aspoň podľa mňa. alebo máš inú predstavu? povedz mi.
hej vsimla som si, ze ste vase nazory sa troska viac lisili
nechcela som písať tam a martina moc nemusím, aj keď má niektoré dobré rady, lenže on je chlap a mužov sa chudne troška inakšie. takže začneme...