Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chcem tehlicky a schudnut.....ako?

Príspevok v téme: chcem tehlicky a schudnut.....ako?
cloe007

caute :)
na zaciatok moje parametre-165cm vysoka, 60kg tazka, 17r stara =)
miery:
prsia-91cm, pod nimi-73cm; pas-73cm, miesto tesne pod pupkom(asi bedra-93cm; zadok-103cm; stehno-64cm
takze nazov temy vystihuje moje ciele..chcela by som za tri mesiace schudnut 10kg a mat na bruchu tehlicky...alebo aspon mensiu korytnacku...ale nechcem ho mat siroke..taky pekny stihly pas s korytnackou...vlastne chcem mat vsetky svaly pekne vyrysovane, ale hlavne mi ide o to brucho-stavka :) ... nechcem to len kvoli stavke, hlavne kvoli sebe..ale to brucho hlavne kvoli stavke...da sa to vobec? a co mam pre to urobit? a chcem cvicit doma..zabudla som podotknut..pomoze mi niekto? dufam, ze to nie je stratene..
a dakujem za kazdu rozumnu radu a prispevok :)

------------------------------
Zaujímavé články na tému www.zdravie.sk

tinna

Milos.M...Ahoy a prosim mohol by si podrobnejsie opisat tvoj "treningovy"plan?..mas na to cas?mas chut?..mna zvycajne cvicenie odraza..a to preto lebo nevidim vysledky...ani po tyzdni=(..aspon malicke..ono je pravda problem bol vzdy taky..ked som vela sportovala jedla som na co som mala chut...a zase ked som sa stravovala zdravo,vobec som nesportovala...mozno teraz na zaciatku leto som to prekrizila a darilo sa take 2-3tyzdne..a teraz to ide dolu vodou..=(..tak prosim skusih opisat co presne robis?

tinna

cloe=)...Tak to skusim.Dnea zacinam s tym pitim..:Dteka vodnym rezimom...a potom od pondelka idem uplne nanovo...zacnem sporotovat.Spravim si program co a kedy,,budem striedat beh,bycykel posilnovanie+normalna strava a uvidime.Ako radil Milos.m...urcite jasne je to chlap..ale tak pohyb a zdrava strava moze vplyvat len dobre...vies co pozorujem za posledne tri dni?..normalne ako priberam=(ako sa mi zvacsuje brucho aj zo vzduchu...hm myslim ze je to tou stravou.Na zaciatku leta som jedla 5-6krat denne a potom ako som schudla som jedla kedy sa mi chceloa velmi malo.A teraz prisla kriza-prezierania...no nic dnes este pojdeme k babke na obed,lebo dedko ma narodeniny...samozrejme ze budu zakusky a rozne kaloricke bobmy..neviem asi sa neovladnem a vsetko spapam.Poznam sa,lebo si v tom momente poviem,no a co aj tak som tucna a chudnut zacnem po tom jedle ked ho zjem=(takto to vzdy skonci=(ale ok dnes si dam slub najem sa normalne do syta,aby som nemala velke brucho,ochutnam jeden kolacik a DOST..potom o tretej idem na festival tak tam to vyskacem:Ddufaam..v nedelu neviem co bude a v pondelok zacinam=)a je to super ked sa tu takto navzajom podporujeme,hned vsetko ide lahsie=)tak tie ocistne dni,pripojim sa k tebe=)

lenusska

a ty si vedel, ze zeny su troska ine ako muzi? myslim si, ze nie kazda zena tuzi po vzniku velkych svalov .. ale aj tak .. mohol by si popisat tvoj tyzdenny plan cvicenia?

cloe007

no, lenula je nam uz asi na ceste, natalka sa uz urcite vyhrieva, tak si tu musime vystacit same :P
ale nezufaj.. skus dat vodny den niekedy na zaciatku tyzdna.. urcite nie takto na konci, ked su skoro vsetci doma :) to sa potom neda nejest ked vidis ako to vsetci do seba pchaju :D nebud z toho zufala moja oukeyy? nie sme vsetci dokonali.. dokonca ani ja hahahaaa :D
no mne dnes prisla navsteva, a doniesla mne aj sestre mliecnu cokoladu milku, ktorej sa NEDA odolat, tak som ju rozbalila a ponukala.. nastastie som ju nezjedla celu ja :D aspon taka utecha.. ale predtym som bola na nakupoch - zeleninka a ovocie.. mnaam :) planujem spravit ocistny vitaminovy den niekedy cez tyzden.. asi v utorok.. takze budem pit iba vodu a na ranajky si dam jeden banan, na obed pomaranc a na veceru nektarinku.. ak budem moc hladna, nastruham si mrkvicku a pustim sa do nej.. milujem ju :) mozno spravim dva take dni, aby som si stiahla zaludok.. a ja pijem denne 3 litre.. aj viac.. vies ako to rob? je to tazke, a otravne, ale nepi naraz 1l.. to mam nafuknute brucho aj ja.. a citim sa hrozne vtedy.. taka tucna :D skus radsej kazdu hodinu jeden pohar.. to mas za den cca 12 poharov x 2,5 dcl = 3l .. ja mam napr. stale na stole flasku 0,75dl a priebezne z nej pijem.. tak styri-pat glgov naraz.. aby som sa neprepila :D a viem, ze za den musim vypit minimalne 4 taketo flasky.. inak nejdem spat :D
no nic.. skus este raz.. ked to nevyslo teraz, nik nehovori ze to nemoze vyjst zajtra alebo pozajtra :) len nestracaj nadej a bojuj! som s tebou a drzim ti palce :D :P

tinna

cloe007=)...tak dnes som vypila 1l vody naraz a cely den som mala nafuknute brucho:D..neviem chcela by som dat tie 3l denne ale to nejde:D..dnes som zhresila=(..dala som si cisto vodny den aby som sa odlahcila...cely den som pila cistu vodu+nesladeny caj..a nakoniec teraz som si dala asi 5chlebikov vo vajicku elbo mamka och pripravila=äja sa zlaznim nemam ziadnu sebakontrolu=(teraz mam brucho take ako ked som mala60kg=(a stale ho mam vacsie!..ah..tak zajtra od znova=)

tinna

cloe007 a lenula=)...tak dobre pridavam s ak vam=)do toho augusta to enjak prezijem,budem sa snazit papkat zdravo,sportovat tak ako doteraz az na to bude vhodne pocasie!!!..a potom idem do toho=)Tak prajem prijemnu dovolenku uzi si to tam lenula=)

cloe007

vdaka barbinka za tvoje rady.. ja sa hrozne bojim tych prvych 5 dni... ci to vydrzim.. som zvedava rano jedavat 6:30 celozrnne pecivo + zeleninka, desiata 9:30 jogurt + jeden kus ovocia, 12:30 jeden tanier polievky, 15:30 ryza/zemiaky + zelenina, 18:30 chude maso/tuniak/ina ryba so zeleninou(obcas este aj s celozrnnym pecivom)
tak neviem, ci to zvladnem... nejem vela?

cloe007

este ma nieco napadlo :D dat si do ust vodu a neprehltnut ju :D proste kolko vydrzis :D:D toto je dobre aj ked sa nechcete hadat :D:D