Ahojte zenusky? Uz len slovo analny styk mi pride nechut na sex ktory inak s mojim patnerom milujem. Vrta vsak do mna,ze by rad aj do druhej chcel vojst. No len co do mna vojde len na spicku,cela sa stiahnem a jednoducho mi to je neprijemne. Ako to vnimate a pocitujete vy.Sposobuje vam to rozkos?Nemate pripadne obavy alebo vy co praktizujete nevytiahne ho z vas spinavy?
Chuti vam analny styk?
moja skusenost je tiez fajn, s byvalym sme anal praktizovali, aj ked som z toho mala predtym velmi dlho panicky strach, s nim som na to proste mala chut. bez gelu to ale urcite neskusajte. a tiez nie striedat anal a klasicky sex pocas jedneho styku.. su z toho neprijemne, nebezpecne a bolestive infekcie. so sucasnym partnerom anal uz nepraktizujem, nejako sa mi vratil k tomu odpor a strach. aj ked - orgazmus pri anali je ako cesta do vesmiru. fantasticky a neopisatelny.
Ahoj xixi,
tak ako som uz pisala, musis si lahnut (najlepsie na chrbat, alebo bok) -musis byt vzrusena a uuuuuplne sa uvolni...nechaj nech ta nakremuje inak na prvy krat ti ho na sucho neda (teda nikdy nie na sucho ;-)...
No a nech je trpezlivy, pomalicky nech zasuva, iba spicku a von, spicku a von...a potom pomaly hlbsie... Nikdy nie naraz rychlo, lebo to boli.
Ono to pojde uvidis, len treba trpezlivost.
A hlavne UVOLNENIE TELA - ZADOCKU ;-)
Elena1...ahojky, som rada, ze si dalsia pridala radu avsak ja som z tejto polohy celkommimo. Ako som uz pisala, cela som maximalne uvolnena, vzrusena a ked sa mi priblizi k analiku. Je po vsetkom. kazda jednu z vas tu pise, ze zaciatok nebol najlahsi ale stoji to za to a si to uzivate. Ozaj by som chcela to vyskusat ale ked ozaj neviem uz ako.
Cafte, ja som tiez z analnym sexom spokojna. A tak ako pise `rodney` a priklada `POSTUP` je spravny. Najlepsie je dlha predohra, pripadne normal sex a potom ked uz si urobena a on vladze sa pustite na to. Musis byt dostatocna vlhka a hlavne uvolnena. Ked sa citis hamblivo a stiahnuta, potom aj tvoja `ritka` je stiahnuta a on proste do teba nevojde, lebo mu nedas sancu vojst. Treba pomalicky, ty len lez na chrbte / boku a bud uvolnena. Chvilu potrva kym cely vojde, ale uz ked je tam a zacne sa pohybovat tak to je uuuuplne labuznicke.
Daj potom vediet ake to bolo ;-)
No a ak ste zohraty parik a nemate zabrany zbehnite si do sex shopu a zaobstaraj si robertka a potom mozte naraz vyplnit aj dve dierky- je to super, ver- ani nevies o svete - je to ako extaza...
No a to ze tvoj partner bude spinavy po vybrati penisu sa mi este nestalo.
No a klistir???!!!
Zbehni si do lekarne , kup si to a nalej don vlaznu vodu (alebo bilinkovy caj) a celu si ju vlaj do zadocku. Skus s tym vydrzat co najdlhsie nech ti stolica zmekne a potom sup ho na wc ;-)
papapa a ti co to neskusali neopovrhujte ale skuste a potom napiste ;-)
pa
neskusala som, ani nemam v plane v blizkej dobe to skusat.mozno je to dobre, ale mne osobne sa to hnusi
Toje to ,ze mne je neprijemne ked mi ode do zadku uz len prstami. Radsej hned prestane. Chcem ho potesit, snad sa mi to niekedy podari. :o{
predtym nez vam tam partner strci svojho pipika tak vyskusajte najprv roztahovanie dierky. Najprv prstom to sa da robit aj pri sulozi do vaginy alebo nejakym umelym kamaratom. Bez lubrikantu alebo aspon dobre naslineneho prstu to nesakusajte ak nechcete mat vyslovene negativny zazitok.
kde je problem? treba vyskusat az potom hovorit ze to nechuti, inak su to len predsudky, samozrejme ze to treba vyskusat spravnym sposobom. Je par zasad ktore ked obidete tak to pochopitelne nebude chutit. A cistota, ked clovek chce, a aj vyprazdnenie sa da dosiahnut klystirom.
Ivette.. a chuti ti to aj s kondomom? Myslis infeksiu v tom zmysle keby siel spat do je muslicky. Vtedy chapem infekcia ci resp. bakterie ako vysie. Ale mozno myslis nieco ine, hm? Ja sa na to odhodlavam velmi dlho ale akosi to nejde. Vojde na spicku a cecla sa stiahnem.