Ahojte zenusky? Uz len slovo analny styk mi pride nechut na sex ktory inak s mojim patnerom milujem. Vrta vsak do mna,ze by rad aj do druhej chcel vojst. No len co do mna vojde len na spicku,cela sa stiahnem a jednoducho mi to je neprijemne. Ako to vnimate a pocitujete vy.Sposobuje vam to rozkos?Nemate pripadne obavy alebo vy co praktizujete nevytiahne ho z vas spinavy?
Chuti vam analny styk?
dakujem.Takuto odpoved som cakala.Dufam,ze sa mi to uz podari a budem uvolnena.S priatelom sa na to chystam uz velmi dlho no nejako som sa toho stale obavala a tak som to stale nejako stopla.No teraz to skusim.Uz sa aj normalne tesim.Dakujem za odpoved!!
K tomu vyprazdeniu:
Kedze vas to tak trapi, tak vam teda poviem, co som sa docitala, ked som
s analom zacinala. Isty doktor - gynekolog na tuto otazku odpovedal, ze najlepsie je anal praktizovat po tradicnej prvej ranajsej toalete. Vtedy mae itsotu, ze u vas uz nic nie. A ak to ma byt pocas dna, tak aspon 4 hod predtym nic nejest a ist na toaletu. Ak nic nepojde, nic take tam nie je a ak islo, je to vonku. Obe tieto metody uspesne praktizujem uz 3 roky, pretoze by som tiez bola nerada, keby som videla svoje sekrety na jeho penise a funguju na 100%. Takze ak chcete nejaky navod, tento mam
od odbornika a vyskusany. Drzim palce.
Ja som si anal s mojim partnerom vyskúšala, problém bol však, že sa mi niekedy pozdával- inokedy zasa nie. Teraz to už nerobíme, lebo mi je to taktiež nepríjemné a na druhý deň ma to bolí a svrbí. On však niekedy spomenie, že by to rád urobil, ale mne sa akosi nechce, necítim sa na to .
to sa nikto nad tym nezatazoval?Mna to velmi trapi,nechcem aby doslo k trapnej situacii ze ak pojde von tak ho bude mat spinavy,alebo ak tam bude prstom tak ho bude mat hnedy.Uznajte ved to by bol trapas a hlavne neprijemne
ja osobne mam analny sex velmi rada, nikdy ma nenapadlo zatazovat sa tym, ci som vyprazdnena, alebo nie.niekedy to boli tak, ze radsej zaradim spiatocku ale tiez suhlasim s nazorom,ze je to ina kava ako normalny sex. tym nechcem tvrdit, ze ho nemam rada ale pri analnom styku sa deje nieco nevysvetlitelne, vraj priame trenie bodu G a ta slast je neopisatelna.vrelo odporucam, neviem, ci je to taky skvely zazitok aj pre chlapa ale baby chodte do toho
dakujem ale nejako si ma nepotesila,co ked mu zostane spinavy penis - fuj to by som nezniesla.Neviete niekto ako sa na to spravne pripravit aby nedoslo k nechcenym reakciam?????
Ildige.. asi t bude musiet prebehnut bez vyprazdnenia. Ked som sa o tom rozpravala mi bolo povedane, ze sa nemusim nicoho bat vraj tto crevo je ciste, nic ta necaka na konci hrubeho creva a ked tak tak to vsetko bude ustupovat smerom ho re ako ti ho partner bude do teba vsuvat. No ca ja ti viem?
ale este stale nikto nenapisal ako sa vyprazdnit.Ja to chcem vyskusat ale neviem ako
caute..ja anal zboznujem..a myslim ze by ste aj vy no musite wediet ako na to a dlha predohra wsetko jak ma byt..je to neprijemne ked je penis suchy..my wzdy dame normalny a koncowka je wzdy anal..prezijeme lepsi orgazmus a je tam aj mensie riziko otehotnenia bodka:D