ahojte. chcela by som sa vas opytat, ako to robite vy, po orale so semenom... dievcata, co robite vy, chlapci, co sa vam paci, ked dievca urobi...
Čo so semenom?-sex
Tak najlepšie je asi, keď to slečna prehltne :) Pre labužníkov je tu ešte voľba, že vám to slečna bozkom dá do vlastných úst :D :D
Tablety na zvětšení objemu semene - track.maxatin.com že som videl rozdiel už v niekoľkých dňoch ... Za mesiac, to už bol veľký rozdiel. Osobne som celkom spokojný s tímto produktom.
Pre manželov - semeno muža má skončiť vo vagíne jeho manželky.
Pre ostatných - genitálny aj orálny sex bez záväzkov je hľadaním naplnenia vlastnej sexuálnej žiadostivosti a je hriešny
Okrem predmanželskej čistoty, ktorú majú zachovávať slobodní existuje aj čistota manželská. Čistota je čnosť, ktorá oslobodzuje všetky naše sexuálne myšlienky, túžby a správania od hľadania samých seba (čiže od vnímania sexuálneho spojenia ako prostriedku sebauspokojenia) a smeruje ich k autentickej láske sebadarovania manželskému partnerovi. Toto sebadarovanie sa uskutočňuje pohlavným spojením.
Ak pod pojmom orálny sex myslíme sex, ktorý hľadá a dosahuje orgazmus mimo súlože, tak takýto sex nie je dovolený. Mnohé manželské páry ho považujú za alternatívnu normálneho pohlavného styku. Tento postoj je nesprávny, pretože pri orálnom sexe nedochádza k spojeniu manželov a preto, že k vyvrcholeniu muža nedochádza v pohlavných orgánoch ženy. Mužský orgazmus je neodmysliteľne spojený s možnosťou nového života, a preto muž nesmie nikdy zámerne ejakulovať mimo pošvy svojej ženy.
Orálna kopulácia nie je manželská, pretože pri nej nedochádza k jednote manželov. Oddeľuje rozkoš orgazmu od zodpovednosti k plodnosti. Podporuje manželov sklon považovať ženu za vec.
Pre úplnosť: čisté manželské spojenie je:
1. Slobodné - akýkoľvek spôsob, ktorým manžel alebo manželka so svojím partnerom manipuluje alebo ho núti k sexuálnemu vzťahu, je porušením slobody ich spojenia. Okrem jednoznačného príkladu znásilnenia v manželstve je porušením slobody aj prípad, keď manželia používajú sex ako prostriedok k nejakému inému cieľu, napr. je ponúkaný ako odmena za niečo alebo odopieraný ako trest.
2. Úplné - vyvrcholenie sexuálneho styku kričí hlasne a jasne: "vezmi si ma, som celý tvoj, nič si neponechávam pre seba". Tento moment extázy vyjadruje bezvýhradné odovzdanie sa jeden druhému a bezvýhradné prijatie druhého. Ak vedome a zámerne nejakú časť seba pri pohlavnom styku nevydávame manž. partnerovi, nemožno hovoriť o úplnom odovzdaní sa. Užívanie antikoncepcie je príkladom, keď žena neodovzdáva manželovi svoju plodnosť, čiže neodovzdáva sa celá.
3. Verné - manželia si musia byť navzájom verní nielen skutkami, ale aj myšlienkami. Napríklad snívanie o niekom inom počas pohlavného styku s manž. partnerom je nehoráznym porušení vernosti. Práve v momente, keď majú manželia prežívať najdokonalejšiu vernosť jeden druhému, sa v skutočnosti dopúšťajú vo svojom srdci cudzoložstva.
4. Otvorené pre deti - každé manželské spojenie musí ostať otvorené počatiu života. To znamená, že manželia nesmú v žiadnom pohlavnom styku nikdy cielene brániť možnosti počatia života. To znamená, že použitie akejkoľvek metódy antikoncepcie je priamym porušením manž. sľubov. Manželia by mali využívať prirodzené metódy plánovania rodičovstva.
V kontexte príspevkov do tejto témy sa orálny sex vykonáva ako praktika medzi slobodnými, ktorých neviaže k sebe žiadny záväzok a ktorý ním vyhľadávajú uspokojenie svojich nízkych pudov. Toto správanie je pred Bohom hriešne (ide o ťažký hriech).
Minule mi povedala učiteľka, že moje semeno chutí sladko. Je možné, že to robia sladkosti ktoré jem?
ahojte volám sa alexandro mám 17 ja tiež som sa chutnal a bolo to malo to chuť sladkovitú újde to a fajne to vyzeralo moje semeno nemá kyslú nebo slanú chuť ba naopak má sladkú a farbu ba aj vôňu čo ma teší prečo neochutnať môj kamarát má 15 tiež to ochutnal tiež má podobnú chuť jeho semeno než moje ved preto sa aj tak lúbíme a milujeme sa len orálne ešte sexuálne nie len tak
niektory chlapi to beru automaticky a vystriekaju sa na prsia, alebo na brucho....ja som ale za spapanie...ber to ako slanu odmenu...
nechaj ho vystriekat sa ti do ust,a ak nebudes mat chut to prehltat, tak to vypluj do vreckovky...
vacsinou pisete, ze by sa to malo zjest, ale nemusi, tak ked to nie je niekomu prijemne,na co sa silit do toho?!ked sa to stane pravidelnostou,ze sa bude len nutit do toho,prestane ju ten oral aj bavit.
vzdy je nejake riesenie-napriklad dokoncit ho rukou...
utopia--- ved nie kazdemu to moze chutit?!ked to nezje, preto, ze jej to nechuti, tak ho uz nelubi?!
to je blbost...
Ak ho ľubiš tak to zješ,ak ho nechceš tak nejedz. Bolo by blbé pluvať ked on ak ťa tam líže tiež papá tvoju šťavičku..nebolo by ti blbé keby ju vypluvoval? Ak ho miluješ tak ho musíš milovať celého na 100% aj so semenom. Ak ho lubiš celého len semeno nie,to už nieje láska..
myslim ze powiem za vsetkyx xalanov, ze pre nix je naj ked to ix priatelka spapa,alebo vezme do pusi a potom to uz pusti na brusko alebo cosi, ani vlastn enewiem preco, asi to tak ma byt, ak ma nahodou nieco proti beriem vystrek na prsia alebo na brusko alebo popripade do vreckovky, to uz fakt podla dohody ais, a skusenosti, ale urcite by som nezniesol ziadne ohrnanie nosom, ved to nie je nic strasne, a odpudzovalo by ma too. a ved aj xalani to potom radsej opetuiju nie??? a o to vasnivejsie:O))))