ahojte. chcela by som sa vas opytat, ako to robite vy, po orale so semenom... dievcata, co robite vy, chlapci, co sa vam paci, ked dievca urobi...
Čo so semenom?-sex
nevidím v hltaní semena prejav lásky!
Nie je lepšie keď sa do úst vystrieka až pri druhom vyvrcholení? Lebo chuť je OK ale zas by toho nemuselo byť toľko. (:
Partnerové semeno chutí celkom OK až sa čudujem, že niektoré tu píšete, že je horke asi váš fajčí a pije kávu alebo alkohol lebo môj je celkom mňam len keby toho bolo o trošku menej...
Inak to všetko zjete ? Lebo na mňa to je trošku veľa.
najlepsie to je ked partnerka dokonci oral az do konca..ked to na mna pride ani neviem kde sa nachadzam...sem tam to vypluvne...
cattarins a teraz už horké nemá? ten môj má strašne horké... niekedy ma pri tom až napne.
ale vždy máme pri sebe nejakú vodičku a ked to zhltnem tak sa napijem a je všetko ok:)na to sme si už obaja zvykli a už mi sám automaticky podá flašu s vodou
Podla mna je to dokaz lasky. Girl18, ak Ti to vadi, niekedy je lepsie sa premoct... Aspon raz vzskusaj a partner to urcite oceni. Pokial si semeno nemala v puse, mozete sa kludne bozkovat, neni to vobec citit... Urcite je ten chalan mlady a chce vsetko vyskusat a ked mu to neumoznis, bude to hladat inde..
keby mna nutil na oral...necham ho...nechcem mat jeho penis v ustach,a ani opačne...jak mu dam potom pusu? bleee...sex je OK aj bez oralu.....Ja mu to robim iba rukov...do ust by som si nedala,je to môj osobny nazor .
P.S. ma viac ako 18r :)
no co zoberie vreckovku s utrie to :) alebo to uschne sa ta to nehryzie. no a vhodne je sa aj osprchovat
baby a ked sa vam vystrieka na brucho alebo prsia,tak co s tym potom??